Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@u763 píše:
Ne nejsem krava, ani prosta, jen jsem kratce pred porodem a jsem extreme precitlivela az me takovehle prispevky doslova drti. To vase utocne prispevky o necem vypovidaji.Howk, koncim.
Jo tááák, tohle jsem přehlédla. Tak se modli až do porodu děvenko, ať to děcko je zdravý, jo??? Představ si že bude nemocný, budeš s ním doma, nebudeš mít prostředky na rehabilitaci, léčbu, prostředky.
Dobré duše budou pomáhat a přecitlivělý fňukny to budou cíleně mařit, protože se na to nemůžou dívat.
Proč to tedy neignoruješ a chováš se jak pííííp??
To, že tě drtí něčí postižení a prosba o pomoc je sice hezký, ale tak si doma pořvi a nechovej se jak hovado!
Já jsem zakládala něco podobného pro svojí hodně nemocnou dcerunku a bohužel to bylo smazáno
.Přijde mi to trochu nefér…ale holčičce přeji hodně štěstí
@lucenka píše:
Nevím jak daleko to je od tebe, ale teď probíhá sběr víček v Praze na barrandově v aquaparku. Chystám se tam s pár víčkama, co nasbíráme doma. Je to ale pro jinou holčičku.Příspěvek upraven 13.02.14 v 14:55
Bezva, díky, přes Barandov občas jezdíme. Takže stačí se stavit v akváči a vysypat to někde na recepci?
@anickadomnik píše:
já to mám stejně, víček hromadu, ale poštovné je dražší než utržená částka za víčka, tak jsem víčka přestala posílat a vždy raději zašlu pár korun, protože krmit českou poštu odmítám
No přesně, pošta mě pěkně s.re. @Weru dík za snahu, radši pošlu pár šušní než živit tenhle podnik.
@Gina108 píše:
Bezva, díky, přes Barandov občas jezdíme. Takže stačí se stavit v akváči a vysypat to někde na recepci?
přesně tak, maj to i na stránkách akváče
@maminka189 píše:
Já jsem zakládala něco podobného pro svojí hodně nemocnou dcerunku a bohužel to bylo smazáno.Přijde mi to trochu nefér…ale holčičce přeji hodně štěstí
jak dopadl ten zápis do školy? Pardon za OT
@maminka189 píše:
Já jsem zakládala něco podobného pro svojí hodně nemocnou dcerunku a bohužel to bylo smazáno.Přijde mi to trochu nefér…ale holčičce přeji hodně štěstí
To me moc mrzi. Spis bych rekla, ze by se pro tyhle zalezitosti melo vytvorit extra tema. ![]()
@terinka4444 Dobře-vezmou ho, ALE bude mít odklad kvůli nezralosti a disfazii
@Weru Mělo by se změnit postavení státu k takhle nemocným dětem:-/.Na vyjádření PnP čekám jako na smilování. Všechno okolo malé mě stojí cca 7000 měsíčně
![]()
@superma Njn to je osud.Jen jsem doufala, že se to časem srovná, ale je to horší a horší