Pro Elišku

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
13.2.14 19:51

@terinka4444 100%.A on je rád. Hrozně rád se „stará“ o sestřičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 19:54
@maminka189 píše:
@Weru Mělo by se změnit postavení státu k takhle nemocným dětem:-/.Na vyjádření PnP čekám jako na smilování. Všechno okolo malé mě stojí cca 7000 měsíčně :-( :roll:

Nevim, co je PnP. Ma mala zrizeny tez ucet, jako Eliska? Pokud ne, bylo by dobre si ho zridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
13.2.14 19:55
@maminka189 píše:
@Weru Mělo by se změnit postavení státu k takhle nemocným dětem:-/.Na vyjádření PnP čekám jako na smilování. Všechno okolo malé mě stojí cca 7000 měsíčně :-( :roll:

PNP je problém, to vyřízení je neúnosně dlouhý, a nedá se s tím nic dělat. Jak dlouho čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.2.14 19:57

@maminka189 Neumim si to vubec predstavit. :,( A to ma malicka od narozeni? Nebo se na to prislo casem? Mam zdraveho syna a modlim se aby byl porad zdravy.Je mi uzko kdyz ma kasel. Musis byt neuveritelne silna osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.2.14 19:59

@Weru Já mám normální účet. Když jsem byla na úřadě tak mi bylo řečeno, že sbírku jako takovou bych musela být právnická osoba a donést plno papírů-což z Kristýnkou nejde. Dneska jsme byli na neurologii a ona se mi v záchvatu v čekárně poblila:-(.Jenom, protože tam byl cca roční chlapeček a dovolil si k ní přiblížit (bylo vidět, že se bojí) ale ona má tyhle stavy normálně. @anickadomnik čekáme zatím krátce (3 měsíce),ale vzhledem k tomu že máme těch diagnoz víc, tak lítám teď po doktorech aby mi napsali vyjádření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.2.14 20:00

Ale tohle téma není o nás, ale o Elišce :srdce:.Omlouvám se že jsem se sem připletla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
13.2.14 20:01

Víčkama nepomůžu, už dávám víčka tchyni pro nějakou jinou holčičku, ale pošlu alespoň nějakou korunu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.2.14 20:03

@superma Co myslíš? Malá má od 3 měsíců diagnostikovanou psychomotorickou retardaci, hypertronický syndrom.Od 2,5let má cystickou fibrozu a autismus.
Přiznávám, že bez psychologa bych to nedala a i tak jsem „občas“ na hraně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 20:03
@maminka189 píše:
@Weru Já mám normální účet. Když jsem byla na úřadě tak mi bylo řečeno, že sbírku jako takovou bych musela být právnická osoba a donést plno papírů-což z Kristýnkou nejde. Dneska jsme byli na neurologii a ona se mi v záchvatu v čekárně poblila:-(.Jenom, protože tam byl cca roční chlapeček a dovolil si k ní přiblížit (bylo vidět, že se bojí) ale ona má tyhle stavy normálně. @anickadomnik čekáme zatím krátce (3 měsíce),ale vzhledem k tomu že máme těch diagnoz víc, tak lítám teď po doktorech aby mi napsali vyjádření

Kdyby sis ten transparentni ucet zalozila, tak by lide mozna i vic pomoahali.
V dnesni dobe malokdo duveruje a proto lid emoc penize posilat nechteji. Transparentni ucet slouzi k tomu, aby do nej kazdy mohl videt. Vidi pohyby, vidi zda penize nemizi a na co mizi, kdyz uz. :) Mozna by to nebylo od veci si ho zridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 20:04
@maminka189 píše:
Ale tohle téma není o nás, ale o Elišce :srdce:.Omlouvám se že jsem se sem připletla :hug:

Mne to rozhodne nevadi :hug:. Klidne sem muzes dat i svuj pribeh. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.2.14 20:05
@PetaP píše:
Víčkama nepomůžu, už dávám víčka tchyni pro nějakou jinou holčičku, ale pošlu alespoň nějakou korunu :kytka:

Moc si toho vazim a za Eliscinu maminku mockrat dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.2.14 20:07

@maminka189 No ja narazim na to jestli kdyz se narodi dite zdrave tak zdrave zustane.Ted vidim ze jistota zdravi neni. :| Takze ma psychicke poruchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.2.14 20:07

@Weru Já mám facebook skupinku kde dávám i papíry od doktorů a tak, ale spíše mi tam maminky drží palečky což je taky super. Já se hrozně nerada někomu vnucuju a tak. Pokud nám vyjde ten příspěvek na péči, tak to bude ok a pokud ne, tak o něj budu bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.2.14 20:09
@maminka189 píše:

A zkusila jsi kontaktovat nějaký nadační fond? Já nevím, co všechno potřebuješ, ale asi to bude za víc než 50 táců, což? :nevim:
Tady kdysi jedna holčina Caty zakládala nadační fond, tak zkus třeba je http://www.nfkrucky.cz/node/4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
13.2.14 20:09
@Weru píše:
Moc si toho vazim a za Eliscinu maminku mockrat dekuji :kytka:

rádo se stalo, penízky jsou odeslané už, snad to malé pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek