Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@rominka01 No to ano to pořádně
@niki12 Jestli se mužu zeptat kolik je tatinkovi? a co ti na to řekli rodiče?
@Kiki03 Nikču nám někdo smazal. Vím proč.
Byl teda je tady fake na moji kamarádku. Ostatní si myslí že je taky fake. Já si myslím že si to myslí jenom proto, protože otěhotněla v 16. Není to její chyba.
Ale já ji znám a vím že fake není. Chodila s mojim bráchou
@rominka01 Aha to nevím porc si někdo myslí že to není pravý porfil jenom kvuli tomu že otěhotněla v 16
Vždyt v dnešní době je plno takových blazinku ![]()
A to já to chápu až moc dobře. Protože nejdřív se vydávala za Agátu Hanychovou, potom zase za jinou holčinu staženou z netu a dneska už je to zase někdo jiný
Kdo budeš zítra Agátko? ![]()
@rominka01
Nechala jsem adminku prověřit profily a ten agataxoxo, co se hodně řešil v poslední době a niki12 měl stejnou IP adresu, byl to fake.
@verjanku píše:Že jí baví
@rominka01
Nechala jsem adminku prověřit profily a ten agataxoxo, co se hodně řešil v poslední době a niki12 měl stejnou IP adresu, byl to fake.
Aha tak to potom jo,6e na to máte čas přemýšlet nad tím jestli ten profil je pravý nebo ne, dámy nechci být hnusná ale vaše starosti bych opravdu chtěla mít ![]()
@Kiki03
promiň, ale když ty diskuze a fotoalba tady skáčou před očima a fotoalba jsou na jedno brdo téměř stejný a pak se niki12 v komentářích sama prokecla, tak nevidím důvod to nenahlásit. Jde mi o to, že nějaký inteligent krade fotky cizím lidem…tobě by se to asi taky nelíbilo, kdyby ti někdo ukradl fotky a vydával se za tebe jinde a byla by jsi ráda, kdyby byl někdo, kdo by tvé fake album nechal smazat.
@Kiki03 píše:
Aha tak to potom jo,6e na to máte čas přemýšlet nad tím jestli ten profil je pravý nebo ne, dámy nechci být hnusná ale vaše starosti bych opravdu chtěla mít
Ono zabere hrozně času napsat admince víš ![]()