Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita tak jasne, poprosit muzu vzdycky. nedela mi to nijak problem, ale pokud to jde jinak…
navic jedeme z vesnice, buhvi jak v tomhle pocasi rano bude vypadat podvozek
![]()
Ano, kdyz zahnete doleva, tak tam na schodech jsou kolejnice na kocarek ale zda se mi to z tech schodu tedy docela sesup. I kdyz ja obecne rampy moc rada nemam ![]()
Tak jen pro poradek. opravdu tam jsou na tech schodech za rohem ty kolejnice, ale jako…betonove, prikre, prastare. normalne jsem se bala, ze zabiju sebe nebo dite
radsi jsem to vzala pres most.
kazdopadne dekuji vasem zucastnenym ![]()
Ahoj. Za pár dní se chystám do Prahy a nejsem si úplně jistá s přestupy z metra na tramvaj nebo trolejbus. Je to tam dobře označené? Ze stanice Nádraží Holešovice budu přestupovat buď na tramvaj nebo trolejbus a pojedu na Tróju. Budou v metru cedule kudy jít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale dlouho jsem v Praze hromadnou dopravou nejela. Děkuji.
@Danca222 píše:
Ahoj. Za pár dní se chystám do Prahy a nejsem si úplně jistá s přestupy z metra na tramvaj nebo trolejbus. Je to tam dobře označené? Ze stanice Nádraží Holešovice budu přestupovat buď na tramvaj nebo trolejbus a pojedu na Tróju. Budou v metru cedule kudy jít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale dlouho jsem v Praze hromadnou dopravou nejela. Děkuji.
Jsi si jistá, že jedeš do Prahy? Protože v Praze trolejbusy nejezdí ![]()
Ale jinak vše je dobře značené a při nejhorším máš pusu. Tak se zvládneš zeptat. Ale na trolejbus se neptej.
@Danca222 Můžeš jet i autobusem a je to dobře značené. Trolejbus v Praze ale opravdu nejezdí.
@Danca222 Značené je to tak, že se v tom vyzná i prvostupňové dítě. A zrovna u nádraží Holešovic fakt není pusto, takže se snad v případě pochyb můžeš někoho zeptat.
Ale na trolejbus se tedy neptej. ![]()
@Yasmina21 píše:
@Danca222 Můžeš jet i autobusem a je to dobře značené. Trolejbus v Praze ale opravdu nejezdí.
Náhodou, jeden tady máme! Ale v Holešovicích opravdu nejezdí. Z Holešovic do Tróji jede autobus a značené je to velmi dobře.
@lucenka @Yasmina21
Ale je tu. Je to, ale vzácnost.
@Danca222 Holešovice nejsou pusté ani v noci o víkendu. A označené jsou dobře.
Jo a teď ten trolejbus nejezdí(opět), kdyby jste ho chtěli zkusit ![]()
@Netopirek A kdeže má ten trolejbus jezdit? To je něco jako ty historické tramvaje?
@Svistice kdyz se jede z Vysocan na Prosek do toho kopce, tak v tom kopci jezdi autobus jako trolejbus, pak podle me tu konstrukci k trolejim stahne a pokracuje dal jako autobus do Letnan.
Jinak z Holesovic do Troje jezdi tramvaj 17, ale da se to jit i pesky, protoze to je jedna zastavka, otazka je, kam do Troji se mysli, jestli do Troji dole u Vltavy/Zoo nebo nahore do Bohnic/Troje
@Svistice z Palmovky na Prosek, pak jede jako bus. Aktualne je to tam zavrene az do podzimu, kdy jakmile tu silnici otevrou, zrusi se 140 a misto toho bude trolejbus jezdit az do Cakovic pres Letnany
@Svistice píše:
@Netopirek A kdeže má ten trolejbus jezdit? To je něco jako ty historické tramvaje?
z Palmovky do Letňan. Jezdí jako bus. Ale většina si myslí, že je to elektrobus ![]()
Jezdí asi dvakrát za hodinu. Jednou jsem s ním jela. Teď je tam, ale uzávěrka, takže nejezdí
@hospodki píše:
@Svistice z Palmovky na Prosek, pak jede jako bus. Aktualne je to tam zavrene az do podzimu, kdy jakmile tu silnici otevrou, zrusi se 140 a misto toho bude trolejbus jezdit az do Cakovic pres Letnany
oni nám chtěj zrušit 140
Doufám, že aspoň bude ten trolejbus jezdit častěji ![]()