Pro Pražačky - metro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
6.11.16 23:55

@warita tak jasne, poprosit muzu vzdycky. nedela mi to nijak problem, ale pokud to jde jinak…
navic jedeme z vesnice, buhvi jak v tomhle pocasi rano bude vypadat podvozek :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.11.16 10:50

Ano, kdyz zahnete doleva, tak tam na schodech jsou kolejnice na kocarek ale zda se mi to z tech schodu tedy docela sesup. I kdyz ja obecne rampy moc rada nemam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.11.16 18:06

Tak jen pro poradek. opravdu tam jsou na tech schodech za rohem ty kolejnice, ale jako…betonove, prikre, prastare. normalne jsem se bala, ze zabiju sebe nebo dite :lol: radsi jsem to vzala pres most.
kazdopadne dekuji vasem zucastnenym :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.7.21 12:57

Přestup z metra na tramvaj

Ahoj. Za pár dní se chystám do Prahy a nejsem si úplně jistá s přestupy z metra na tramvaj nebo trolejbus. Je to tam dobře označené? Ze stanice Nádraží Holešovice budu přestupovat buď na tramvaj nebo trolejbus a pojedu na Tróju. Budou v metru cedule kudy jít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale dlouho jsem v Praze hromadnou dopravou nejela. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.7.21 13:02
@Danca222 píše:
Ahoj. Za pár dní se chystám do Prahy a nejsem si úplně jistá s přestupy z metra na tramvaj nebo trolejbus. Je to tam dobře označené? Ze stanice Nádraží Holešovice budu přestupovat buď na tramvaj nebo trolejbus a pojedu na Tróju. Budou v metru cedule kudy jít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale dlouho jsem v Praze hromadnou dopravou nejela. Děkuji.

Jsi si jistá, že jedeš do Prahy? Protože v Praze trolejbusy nejezdí :think:
Ale jinak vše je dobře značené a při nejhorším máš pusu. Tak se zvládneš zeptat. Ale na trolejbus se neptej.

• Citovat
  • Upravit
5007
26.7.21 13:08

@Danca222 Můžeš jet i autobusem a je to dobře značené. Trolejbus v Praze ale opravdu nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.7.21 13:33

@Danca222 Značené je to tak, že se v tom vyzná i prvostupňové dítě. A zrovna u nádraží Holešovic fakt není pusto, takže se snad v případě pochyb můžeš někoho zeptat.
Ale na trolejbus se tedy neptej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.7.21 13:39
@Yasmina21 píše:
@Danca222 Můžeš jet i autobusem a je to dobře značené. Trolejbus v Praze ale opravdu nejezdí.

Náhodou, jeden tady máme! Ale v Holešovicích opravdu nejezdí. Z Holešovic do Tróji jede autobus a značené je to velmi dobře.

• Citovat
  • Upravit
23966
26.7.21 13:44

@lucenka @Yasmina21
Ale je tu. Je to, ale vzácnost.

@Danca222 Holešovice nejsou pusté ani v noci o víkendu. A označené jsou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.7.21 13:45

Jo a teď ten trolejbus nejezdí(opět), kdyby jste ho chtěli zkusit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.7.21 13:56

@Netopirek A kdeže má ten trolejbus jezdit? To je něco jako ty historické tramvaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.7.21 14:02

@Svistice kdyz se jede z Vysocan na Prosek do toho kopce, tak v tom kopci jezdi autobus jako trolejbus, pak podle me tu konstrukci k trolejim stahne a pokracuje dal jako autobus do Letnan.

Jinak z Holesovic do Troje jezdi tramvaj 17, ale da se to jit i pesky, protoze to je jedna zastavka, otazka je, kam do Troji se mysli, jestli do Troji dole u Vltavy/Zoo nebo nahore do Bohnic/Troje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18609
26.7.21 14:08

@Svistice z Palmovky na Prosek, pak jede jako bus. Aktualne je to tam zavrene az do podzimu, kdy jakmile tu silnici otevrou, zrusi se 140 a misto toho bude trolejbus jezdit az do Cakovic pres Letnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.7.21 14:12
@Svistice píše:
@Netopirek A kdeže má ten trolejbus jezdit? To je něco jako ty historické tramvaje?

z Palmovky do Letňan. Jezdí jako bus. Ale většina si myslí, že je to elektrobus :mrgreen:
Jezdí asi dvakrát za hodinu. Jednou jsem s ním jela. Teď je tam, ale uzávěrka, takže nejezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.7.21 14:13
@hospodki píše:
@Svistice z Palmovky na Prosek, pak jede jako bus. Aktualne je to tam zavrene az do podzimu, kdy jakmile tu silnici otevrou, zrusi se 140 a misto toho bude trolejbus jezdit az do Cakovic pres Letnany

oni nám chtěj zrušit 140 8o Doufám, že aspoň bude ten trolejbus jezdit častěji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová