Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hospodki píše:
@Svistice z Palmovky na Prosek, pak jede jako bus. Aktualne je to tam zavrene az do podzimu, kdy jakmile tu silnici otevrou, zrusi se 140 a misto toho bude trolejbus jezdit az do Cakovic pres Letnany
aháá, tak proto mě 140 vyhodila v Letňanech na metru a dál nepokračovala. já bych tam tedy tak jako tak vystupovala, nicméně mě to v tu chvíli docela zmátlo ![]()
@Danca222 píše:
Ahoj. Za pár dní se chystám do Prahy a nejsem si úplně jistá s přestupy z metra na tramvaj nebo trolejbus. Je to tam dobře označené? Ze stanice Nádraží Holešovice budu přestupovat buď na tramvaj nebo trolejbus a pojedu na Tróju. Budou v metru cedule kudy jít? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale dlouho jsem v Praze hromadnou dopravou nejela. Děkuji.
Když vystoupíš z metra tak na nástupišti jsou cedule, na jednu stranu je výstup na vlakové nádraží, na stranu druhou busy/tramvaje. Zastávky jsou hned jak vylezeš z metra, nelze zabloudit, neboj. ![]()
@Netopirek hele nevim jake to ma mit cislo, tohle je info co davala nase MC na FB k tomu proc je to zavrene
@carsa @Netopirek Tak to jsem ani netušila, že v Praze máme trolejbus.
Je fakt, že tuto trasu zrovna nejezdím.))
Z metra Nádraží Holešovice vedou dva východy. Vyjdeš tím, kde jsou jezdící schody (ukazatele Palmovka). Až vyjedeš nahoru, dáš se hned prudce vlevo - a vyjdeš přímo na zastávce busů. Jedou tam busy do ZOO.
Tam se nemáš kde ztratit. Vylezeš z metra, napravo je mekáč, přes silnici zastávka na tramvaj a vlevo pod stříškou autobusové stanoviště. Bus do Zoo nemůžeš prehlidnout, bývají na nich zvířátka ![]()
@Yasmina21 píše:
@carsa @Netopirek Tak to jsem ani netušila, že v Praze máme trolejbus.Je fakt, že tuto trasu zrovna nejezdím.))
já zas netušila, že je to trolejbus
Jsem myslela, že elekrobus
![]()
Ahoj. Je pravda, že děti do 15 let mají dopravu po Praze zdarma? Holkám je 14 a 12 let dočetla jsem se, že by měly jet zadarmo. A jak je mám prokazovat? Mám s sebou vzít třeba cestovní pasy a kdyby to někdo chtěl vidět, jen to ukázat? Děkuji.