Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem rok dobrovolně zavřená doma
mám malého prcka, Jenže mi chybí Kamarádka co se mnou půjde někam někdy zapařit. Ty, co jsem měla, tak už odradilo těhotenství a ty, co mám teď, tak zase baví jen ty deti. Chjoo už mi z toho hrabe a začínám se i hádat s přítelem a někdy uvažuju i o rozchodu. Jelikož on si páru vypustit jde. Rád pohlída, ale nejsem typ, co by šel sám… Navíc tu nežiju dlouho…
Nějaké podobné bytosti?
Příspěvek upraven 06.06.14 v 23:13
Jááááá dřepim doma sama u se somersbyčkem s cigárem, chlap na kamioně, děti nemáme, ale všechny moje kamarádky jo, tak že spí!!!
@Saaliyah píše:
Jsem rok dobrovolně zavřená domamám malého prcka, Jenže mi chybí Kamarádka co se mnou půjde někam někdy zapařit. Ty, co jsem měla, tak už odradilo těhotenství a ty, co mám teď, tak zase baví jen ty deti. Chjoo už mi z toho hrabe a začínám se i hádat s přítelem a někdy uvažuju i o rozchodu. Jelikož on si páru vypustit jde. Rád pohlída, ale nejsem typ, co by šel sám… Navíc tu nežiju dlouho…
Nějaké podobné bytosti?
chybí ti tam věk a kde je to tu kde nežiješ dlouho..aby se ti eventuálně ozvala kámoška na zapaření ![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
no a copak ty tu![]()
![]()
![]()
tak já pařím aspon teroreticky že…co TY tu?
Jsem na tel tak mi to jde pomalu.
Věk není podstatný. Je mi 32, vypadám na 27 a klidně zapařim s někým komu je 20 nebo 40. O věku to snad není ( přítele mám Hehe - vtip )
a jsem teda z prahy no. Přes milión lidí a Já se tu cítím strašně sama.
@jdukolem píše:
mno ale tak rychle jo?![]()