Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
pište mi na mail , domluvíme a pošleme vyjádření od výrobce, že sedačka již není provozu schopná
Karol,byla sem tam osobně a oni to prostě žadájí a to ještě stejnak neví zda mi to uznaj až podle likvidátora
ten na tom moc neuvidí mě příjde taky ok.jestly to neuznaj tak mě švihne nevim kde vemu další prachy na novou autosedačku,ted sem si teprv dorovnala penízky s tý první.no jo hlavně že jsme zdraví ![]()
Steeve děkuji poslala sem vám e-mail.
ale na pobočce nemají s likvidátorem nic společného, ti tam nejsou. na pobočce sedí ti, co vědí nejmíň. Držím palečky, ať steeve dobře pomůže ![]()
steve obednavala jsem ve vašem obchodě minuli tyden sedačku on line obědnavka a nevim zda je to už poslane jelikož mi nepřišel ani mail ani žadna zprava a je to už tyden byla to obednavka na romer king plus 9 až 18 kilo a barva lilac mužete mi nejak dat vedet co a jak kde je problem
zdravím
,chtěla jsem se zeptat u autosedačky romer king plus,jak je opěrka hlavy,takový ten límec,když se vyklopí dopředu jakoby jí chci pohovat víc nahoru je tam takový perko a guma a ze stran jsou dva černý šrouby.chci se zeptat švagrová je má povolený má to být??já už jí po té bouračce nemám tak nevím
díky za odpověd případně zda se to dá utáhnout nebo co dál díky ![]()
tam by neměly být šrouby, ale gumový nýty,( od toho perka cca 3cm doleva a doprava) které drží tu polystyrenovou hlavovou opěrku ke konstrukci, ty se nedotahují jsou tam nacvaknuté
děkuji,to bude ono,ale ona to má povolený,uplně jako by to chtělo vypadnout,ale navypadává.dá se to nějak opravit,zacvaknout zpět jí to nejde
je to velký problém když to povolené zustane,má to vliv na bezpečnost.díky za odpověd ![]()
ty gumový nýtky drží ten polystyren hlavové opěrky, jen je zevnitř zatlačte, ať tam sedí,
a koukněte jestli ten polystyren zevnitř není vydrolený, proto by mohly být jako volné, pokud je vydrolený, tak mi napište máme náhradní.
Mám dotaz:
chtěla bych objednat autosedačku Romer first class, je lepší pro menší dítě objednat i opěrku hlavy?
Máme 2,5 měsíce a přes 7kg.
Díky ![]()
u First class plus je v ceně ta novorozenecká vložka, používá se do cca 4 měsíců, poté se dá dokoupit hlavová opěrka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
je dobrá že dítěti tam nelítá hlava, většina lidí si ji pořizuje, tak se vyplatí to objednat najednou