Pro steeva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
23.6.10 20:59

pište mi na mail , domluvíme a pošleme vyjádření od výrobce, že sedačka již není provozu schopná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
24.6.10 10:56

Karol,byla sem tam osobně a oni to prostě žadájí a to ještě stejnak neví zda mi to uznaj až podle likvidátora :nevim:ten na tom moc neuvidí mě příjde taky ok.jestly to neuznaj tak mě švihne nevim kde vemu další prachy na novou autosedačku,ted sem si teprv dorovnala penízky s tý první.no jo hlavně že jsme zdraví :mavam:
Steeve děkuji poslala sem vám e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.10 21:11

ale na pobočce nemají s likvidátorem nic společného, ti tam nejsou. na pobočce sedí ti, co vědí nejmíň. Držím palečky, ať steeve dobře pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
30.6.10 17:26

steve obednavala jsem ve vašem obchodě minuli tyden sedačku on line obědnavka a nevim zda je to už poslane jelikož mi nepřišel ani mail ani žadna zprava a je to už tyden byla to obednavka na romer king plus 9 až 18 kilo a barva lilac mužete mi nejak dat vedet co a jak kde je problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
7.2.11 07:18

zdravím :mavam: ,chtěla jsem se zeptat u autosedačky romer king plus,jak je opěrka hlavy,takový ten límec,když se vyklopí dopředu jakoby jí chci pohovat víc nahoru je tam takový perko a guma a ze stran jsou dva černý šrouby.chci se zeptat švagrová je má povolený má to být??já už jí po té bouračce nemám tak nevím :think: díky za odpověd případně zda se to dá utáhnout nebo co dál díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.2.11 12:41

tam by neměly být šrouby, ale gumový nýty,( od toho perka cca 3cm doleva a doprava) které drží tu polystyrenovou hlavovou opěrku ke konstrukci, ty se nedotahují jsou tam nacvaknuté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.2.11 20:36

děkuji,to bude ono,ale ona to má povolený,uplně jako by to chtělo vypadnout,ale navypadává.dá se to nějak opravit,zacvaknout zpět jí to nejde :think: je to velký problém když to povolené zustane,má to vliv na bezpečnost.díky za odpověd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.2.11 08:18

ty gumový nýtky drží ten polystyren hlavové opěrky, jen je zevnitř zatlačte, ať tam sedí,
a koukněte jestli ten polystyren zevnitř není vydrolený, proto by mohly být jako volné, pokud je vydrolený, tak mi napište máme náhradní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.2.11 12:32

Mám dotaz:
chtěla bych objednat autosedačku Romer first class, je lepší pro menší dítě objednat i opěrku hlavy?
Máme 2,5 měsíce a přes 7kg.
Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.2.11 13:32

u First class plus je v ceně ta novorozenecká vložka, používá se do cca 4 měsíců, poté se dá dokoupit hlavová opěrka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
je dobrá že dítěti tam nelítá hlava, většina lidí si ji pořizuje, tak se vyplatí to objednat najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.2.11 22:21

Děkuji , jen prosím kde je uvedené číslo účtu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie