Pro Steeva

9879
27.8.10 21:09

Pro Steeva

Dobrý večer .Potřebovala bych radu . Máme chlapečka ted 7,5 měsice a 10,5 kg a skoro 80 cm. Chci se zeptat na váš názhor na autosedačku od BMW Junior Seat s tím pultíkem od 9 - 25 kg. Na její kvalitu a bezpečnost ( manželovi se líbí má BMW) Mě jde ale o to koupit tu nejlepší pro syna.Myslela jsem Na Maxi - Cosi nebo Romer a nebo kterou by jste doporučil vy ? Moc děkuji za odpověd s pozdravem Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
27.8.10 21:19

Ahoj,
jsem zvedava, zda odpovi, ja psala do poradny o autosedackach pred 3 dny a do ted nic.. bud ma dovcu nebo plno prace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.8.10 21:21

No uvidíme . Je to taky jenom člověk a musí někdy odpočívat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.8.10 21:31

Steeve jel na dovolenou.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.8.10 21:46

Jé ten se má tak at si to užije :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.8.10 10:44

Danielo, jsem také jen člověk, který občas jezdí na dovolenou, tak se omloouvám, že neodpovídám ihned, jinak pod mými příspěvky je internetová adresa- tam jsou kontakty- mail, telefon, pokud něco spěchá dá se mi dovolat či napsat na mail, ty odpovídám ihned, ono otázky v poradně stejně jdou nejdříve adminovi, a ten když má dovolenou tak se to také protahuje než se dotaz dostane ke mě..

Pro Padnoru, pokud má syn 7,5 měsíce, tak stejně nemůže jít do posměrné sedačky 9-až něco, ale musí být stále v protisměru, takže nejlépe počkat než dosáhne 9 měsíců. Rozhodně bych poté volil sedačku jednokategorickou tedy 9-18, pokud píšete o MC nebo Römer tak Priorifix či Safefix plus- předpokládám, že máte v autě isofix. Budou se dát polohovat, budou pro dítě pohodlnější a bezpečnější.
Ona Junior seat stejěn není BMW výrobek, BMW nedělá svoje sedačky, ale kupuje s našitým svým ,logem, takže ať se manžel neváže na značku, a tato ani nebyla v testu bezpečnosti, navíc jde jen málo polohovat, a je jen v jedné barvě.
Určitě doporučím některou klasickou sedačku, vyjde určitě levněji, můžete si vybrat z mnoha barevných i materiálových variant potahů , i další prodej použité sedačky bude jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
31.8.10 14:14

Steeve, ja to nemyslela zle :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.8.10 14:38

já taky ne, shodou okolností byl jsem na dovolené pouze 12 dní, ale předtím byl na dovolené admin, takže se mi nahrnuly dotazy v poradně za měsíc, a dnes po 30 zodpovězených dotazech se mi už plete i klávesnice
MMCh Váš dotaz je již zodpovězený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
31.8.10 17:23
steeve píše:
já taky ne, shodou okolností byl jsem na dovolené pouze 12 dní, ale předtím byl na dovolené admin, takže se mi nahrnuly dotazy v poradně za měsíc, a dnes po 30 zodpovězených dotazech se mi už plete i klávesnice
MMCh Váš dotaz je již zodpovězený

ano, děkuji. Pomohl jste mi, potřebovala jsem to kvuli aukci, kde prodávající si dost pletl pojmy :roll:
Tak to bude chtít další - delší dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.9.10 00:49

Steeave

moc děkuji za odpověd asi tedy Maxi Cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.9.10 16:13

Steave

omlouvám se že ještě otravuji ale je to naposled slibuji :mrgreen: Která ta autosedačka je lepší podle vás Maxi cosi nebo Romer ? Nebo je ještě nějaká bezpečnější než tyto dvě ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
1.9.10 17:30

z bezpečnosti jsou na tom stejně, patří k nejlepším, ale za přibližně má Römer integrovaný podhlavník( u MC se dokupuje) a u Römera je i delší 3 letá záruka, a u Römeru výběr ze 14 barev ihned vše skladem, u MC se na většinu potahů čeká 4-8 týdnů, takže bych volil Römera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.9.10 20:46

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie