Maxi cosi Pearl a Pebble

11035
24.8.10 16:53

Maxi cosi Pearl a Pebble

ahoj, po dlouhém vybírání jsem se rozhodla pro autosedačku Maxi-cosi Pearl a Maxi-cosi Pebble. Nejenže se dají uchytit na stejnou isofixovou základnu, ale i z důvodu bezpečnosti. Já si auto teprve budu kupovat, takže pro mě isofix není takový problém :-D . Do většiny aut, které mam vybraný ifofix jde podle výrobce nainstalovat. Problém je, že do manželova auta nainstalovat nelze :cry: . Proto se chci zeptat jestli tyto dvě sedačky lze uchytit i pásy, nebo k tomu je isofixová základna nutná.
Díky za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
25.8.10 00:23

vajíčko Pebble lze samozřejmě uchytit pásem. bohužel ta druhá, Pearl, kat. 9-18kg, pásem uchytit nelze, lze pouze základnou na isofix. :-?

takže pak asi lepší koupit klasicky zvlášť.. 9-18kg sedačky jsou s isofixem většinou upevnitelné i pásem, jedinou vyjimkou jsou právě pearl a safefix TT od roemeru. ty jdou jen na isof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
25.8.10 11:16

taky jsem někde četla, že do starších aut je možné ty držáky na isofix namontovat. Je to pravda? A dělají to normálně v servisu, nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
25.8.10 11:19

pak už je jediná možnost, že já budu mít v autě isofix a manžel vyfasuje nějakou jinou sedačku. Chceme kupovat kočár v trojkombinaci, tak by měl tu, co by byla k tomu kočáru. Vím, že určitě nebude ideální, ale většinou budu mimíska vozit já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.8.10 23:34

nene, pozor, vajíčko - tedy ta první sedačka pro věk asi do roka, váha 0-13kg, - upoutat pásem samozřejmě jde!!. co nejde, je upoutat pásem do auta sedačku váhové kategorie 9-18kg - pearl, tedy sedačka, kterou potřebuješ asi od roka věku dítěte..

isofixové držáky do některých aut namontovat lze, týká se to třeba některých fordů. ale u většiny aut to nelze. je to přímo od výrobce, z linky..

zkuste si tohle pozjistit u svého servisu, oni budou vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.8.10 14:46

asi to bude trochu reklama, ale fakt nemám s babyparkem nic společného, vlastně tam ani moc nenakupuju.. :) (jen mám ráda kočárky, což se už o mně asi ví :-P :mrgreen: )a tohle mě fakt zaujalo!! a nedá mi to se nepodělit! takže pokud někdo o těchto sedačkách uvažujete: http://www.babypark.cz/…lyfix-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí