Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim jeste jednou ![]()
Tak mymi favoritkami jsou tyto dve isofixove autosedacky (jdou pripevnit i na pasy).
Prosim o hlasy, kterou byste brali vy???
Predem dekuju ![]()
Ty už jsou obě tak dobré, že bych snad vybírala podle barvy… ![]()
Mame Romer a jsme spokojeni. Ja nechtela tu isofixovou nohu. Romer zajede do isofixu jak po masle a v druhem malem aute bez isofixu ho pripoutam pasem a drzi tam jak pribita. Teda ale to casto nedelam - spis pripoutam do auta tchanu, kdyz si ji odvazeji.
Navic mame barvu Sophia a je uplne stejna cervena jako zakladni cervena u Seatu. Sice blbost, ja vim, ale taky to potesi. Navic starsi ma isofixoveho Romera Kidfix taky v barve Sophia, takze vedle sebe dve stejne sedacky od jedne znacky i dobre vypadaji.
Jo a mame original Romer podhlavnicek - spi v tom jak mimino ![]()
jo a teď jsem si všimla, o co se jedná.. tak Katerino, v tvém případě beru zpět, brala bych roemera, kvůli tomu velmi častému vyndavání.. ta noha a váha priorky by se ti zajídala.. (my skoro nevyndaváne, tak bych brala pro sebe MC..)
včera jsem se nějak pořádně nepodívala a nespojily se mi ty dvě diskuze..
![]()
Tak porad vaham, kterou vybrat ![]()
Uvidim,protoze jsou obe stejne dobre, zkusim do nich maleho posadit a pak se rozhodnu podle pocitu ![]()
Ale malinko vic se mi libi MC, zda se mi prostornejsi a ta noha mme prijde dobra v tom, ze tu sedacku lip udrzi na miste..
Podhlavnik bych taky dokoupila..
Tak moc dekuju vsem a mejte se hezky ![]()