Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neczuz píše:
Vybrala jsem sedačku Römer Safefix plus a váhám nad potahy. Nevím si rady s výběrem potahu - je nějaký rozdíl mezi řadami potahů Classicline, Trendline a Highline? Myslím hlavně materiálem - trvanlivost, údržba… Na barvě mi až tak nezáleží.
Ahojky, my máme z řady Trendline potah Felix a super
Super na údržbu (nám stačila čistá voda na přesnídávku
), jde dobře sundat. Pásy jsou na povrchu semišové, ostatní taková příjemná hladká látka
Co jsem tak vyčetla na netu, tak řada Highline je prý mnohem lepší na omak, ale snad se v ní děti potí více, a má málo barevných kombinací. Nejvíce barev je Trendline.
Kuba se tedy potí strašně na hlavičce, tak mu pod ní ještě dávám bavlněnou plenku.
Příspěvek upraven 21.08.10 v 20:18
Mrkni do Poradny o autosedačkách zde na eMiminu.....je tam odkaz na stránky Römeru a složení jejich potahů. A jsou tam i nějaké podobné dotazy.
zde je složení potahů: http://www.autosedacky.estranky.cz/…-roemer.html
nejlepší na údržbu je trendline, je to syntetika- je i nejprodávanější, a highline- to je semiš
ale všechny ty potahy se dají sundat a prát
Vybrala jsem sedačku Römer Safefix plus a váhám nad potahy. Nevím si rady s výběrem potahu - je nějaký rozdíl mezi řadami potahů Classicline, Trendline a Highline? Myslím hlavně materiálem - trvanlivost, údržba… Na barvě mi až tak nezáleží.