Römer Safefix plus - potahy

neczuz
21.8.10 18:28

Römer Safefix plus - potahy

Vybrala jsem sedačku Römer Safefix plus a váhám nad potahy. Nevím si rady s výběrem potahu - je nějaký rozdíl mezi řadami potahů Classicline, Trendline a Highline? Myslím hlavně materiálem - trvanlivost, údržba… Na barvě mi až tak nezáleží.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
21.8.10 20:13
neczuz píše:
Vybrala jsem sedačku Römer Safefix plus a váhám nad potahy. Nevím si rady s výběrem potahu - je nějaký rozdíl mezi řadami potahů Classicline, Trendline a Highline? Myslím hlavně materiálem - trvanlivost, údržba… Na barvě mi až tak nezáleží.

Ahojky, my máme z řady Trendline potah Felix a super :palec: Super na údržbu (nám stačila čistá voda na přesnídávku :oops: ), jde dobře sundat. Pásy jsou na povrchu semišové, ostatní taková příjemná hladká látka :palec: Co jsem tak vyčetla na netu, tak řada Highline je prý mnohem lepší na omak, ale snad se v ní děti potí více, a má málo barevných kombinací. Nejvíce barev je Trendline.
Kuba se tedy potí strašně na hlavičce, tak mu pod ní ještě dávám bavlněnou plenku.

Příspěvek upraven 21.08.10 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.8.10 20:15

Mrkni do Poradny o autosedačkách zde na eMiminu.....je tam odkaz na stránky Römeru a složení jejich potahů. A jsou tam i nějaké podobné dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.8.10 10:58

zde je složení potahů: http://www.autosedacky.estranky.cz/…-roemer.html
nejlepší na údržbu je trendline, je to syntetika- je i nejprodávanější, a highline- to je semiš
ale všechny ty potahy se dají sundat a prát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.8.10 14:36

z vlastní zkušenosti - trendline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
2.9.10 00:45