Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych Vás požádat o radu. Která z těch dvou autosedaček je lepší a v čem? Popř. důležité rozdíly mezi nimy? Pohodlnější, bezpečnější..? Mám dítě za týden 12m staré a max.cca 9,5kg. Děkuji. Ivana
Zkus mrknout sem https://www.emimino.cz/…-tobi-43053/ nebo https://www.emimino.cz/…-plus-37967/
Ahoj, tak já mám zkušenosti s RÖMER KING TS PLUS a jenom, samé kladné
Dobře se upíná v autě, perfektně sedí. Co se týče pohodlí, tak také nemám žádné zápory syn si nestěžuje
, když je unavený a jedeme dál, může se klidně vyspat, nepadámu hlava, dá se trochu polohovat, takže si tam pěkně lebedí. Řekla bych, že obě sedačky jsou kvalitní, takže to nemá cenu řešit. Já mám zkušenosti jen s touto, dlouho jsme váhali, ale bezpečnost, kvalita a recenze nás přesvědčili.
Já jsem se taky rozhodovala mezi těmito sedačkami a rozhodně doporučuju nekupovat naslepo, běžte do obchodu a posaďte dítě do sedačky, uvidíte, jestli mu bude pohodlná a tak. Moje dlouhatánská hubená dcera v Romeru vypadala divně zkroucená a neměla pohodlnou oporu na hlavičku, do Tobi zapadla jak ulitá. Můj menší kulaťoučký synovec zase má větší pohodlí v Romeru. Z hlediska bezpečí je to totéž.
taky jsme vyzkouseli na prodejne a vybrali maxi cosi tobi, mala ji ma skoro od roka a je super (pro nas mela lepe resene pasy a podhlavnik nez romer) byla akorat o neco drazsi nez romer king, ale jinak myslim ze sadacky jsou stejne…
Děkuji za pomoc, všem!! Tak to dopadlo tak, že jsme si objednali autosedačku RÖMER KING TS PLUS. Doufám, že s ní budeme spokojení.Hezký den.. ![]()
Merkur, už jste tedy objednali, ale pro stejně nerozhodnuté, King TS plus a Tobi by se asi neměl porovnávat, spíše King plus a Tobi, ten King TS plus je totiž starší model a hodil by se porovnávat k Priorce- jsou menší, nemají opěrku hlavy
Když se porovná King TS plus a Tobi, tak Tobi je vyšší, ale užší, má odcvakávací pásy, Römer je zase širší, má mohutnější a měkčí opěrku hlavy, lepší poutání a automatickým dotažením pásu Ts systémem a vyjde o cca 1000,– kč levněji, jinak obě mají integrovanou opěrku hlavy s plynulým posouváním výšky pásů do 7 poloh, 4 polohy na odpočinek. Jo a u Römeru mají někteří prodejci 3 letou záruku, u MC je vždy 2 roky.
Děkuji za další informaci. Já porovnávala tyto dvě sedačky proto, že jsme se rozhodovali mezi RÖMER KING TS PLUS a MAXI COSI TOBI. Šlo již o použité autosedačky, tak proto. Měla jsem i jiné favority a kdybychom si mohli dovolit koupit novou autosedačku, určitě bych ji nekupovala přes net, ale raději bych ji koupila osobně a vyzkoušeli bychom je, posadili do ní dceru. Bohužel i čas nás honil..
Ale moc děkuji za všechny typy a postřehy. Říkám si, že kdyby nevyhovovala, musela by se koupit jiná, přece jen jde o dítě. Děkuji za příspěvek. Ivana