Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dorinka01 píše:
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek![]()
![]()
To můj bratránek takhle donesl domů 3 stejné teplákové bundy, ale tu svoji ne ![]()
@dorinka01 píše:
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek![]()
![]()
Tak to je dobrý, synátor je kliďas! ![]()
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom.. ![]()
@LucyDee píše:
Tak to je dobrý, synátor je kliďas!
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom..
Tak to jsem si ucvrnkla ![]()
dobrý
můj brácha, ale tomu bylo asi 14, přišel v listopadu ze školy jen v mikině a povídá : Tam je zima, tam je tak strašná zima, že jsem málem zmrzl, to se vůbec nedalo, jakej tam fouká studenej vítr. Tak na něj mamka tak kouká a povídá: A kde máš zimní bundu? On vytřeštil oči a prý v šatně
ale on ji tam tedy druhý den našel ![]()
Kdyby tohle dělali jen děti, mě tohle udělal manžel. Jel se s firmou potápět a poslední den si fotil i hotel, kde bydleli. Vybaluji tašku a koukám, nemá svetr. Tak se ptám, kde je. NO, že neví. Koukáme večer na fotky a on tam byl vyfocený i ten svetr, hezky položený na židli v jídelně a taky tam zůstal. ![]()
@LucyDee píše:
Tak to je dobrý, synátor je kliďas!
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom..
:mrgreen
:
Dala jsem za úkol synkovi namalovat domeček.....maluje si v klidu,za chvilku přijde neštastnej…mami ja nevim jak se malujou ty kabely…Myslel tašky na střeše,chudáček
![]()
Pobavily jste mě všechny. S dětma je fakt legrace. Můj syn přinesl minulý týden trojku z češtiny. Normálně nosí jedničky maximálně dvojky. Psali pár vět na S,Š,Z ,Ž. Chtěla jsem vědět jak si chbná slova odůvodnil, všechno mi řekl dobře, a když jsem se zeptala jak tam mohl napsat opačné písmeno řekl:slyším Š píšu Ž. ![]()