Pro zasmátí - 8letý syn a jeho bunda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
1.6.12 17:29
:-D :-D :-D
@dorinka01 píše:
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
1.6.12 17:36

naopak :)

To můj bratránek takhle donesl domů 3 stejné teplákové bundy, ale tu svoji ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.12 17:39
@dorinka01 píše:
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.6.12 18:24

S detmi je sranda, fakt… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
1.6.12 18:25
  • Citovat
  • Upravit
10568
1.6.12 18:42
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
1.6.12 18:42

Tak to je dobrý, synátor je kliďas! :potlesk:
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.6.12 19:13
@LucyDee píše:
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom.. :lol:

Tak to jsem si ucvrnkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
1.6.12 19:14
@jaja445 píše:
Tak to jsem si ucvrnkla :lol:

já taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
1.6.12 19:17

:mrgreen: :mrgreen: v klidů no boože je to jen bunda ty naděláš :lol: :lol: Věta typu. :)

• Citovat
  • Upravit
69235
1.6.12 19:23

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrý :palec: :palec: můj brácha, ale tomu bylo asi 14, přišel v listopadu ze školy jen v mikině a povídá : Tam je zima, tam je tak strašná zima, že jsem málem zmrzl, to se vůbec nedalo, jakej tam fouká studenej vítr. Tak na něj mamka tak kouká a povídá: A kde máš zimní bundu? On vytřeštil oči a prý v šatně 8o ale on ji tam tedy druhý den našel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.6.12 19:24

Kdyby tohle dělali jen děti, mě tohle udělal manžel. Jel se s firmou potápět a poslední den si fotil i hotel, kde bydleli. Vybaluji tašku a koukám, nemá svetr. Tak se ptám, kde je. NO, že neví. Koukáme večer na fotky a on tam byl vyfocený i ten svetr, hezky položený na židli v jídelně a taky tam zůstal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.6.12 19:29
@LucyDee píše:
Když bylo mému bráškovi 3 roky šel s mamkou v nemocnici po chodbě, zastavila ho mamky známá doktorka, chvilku si povídala s mamkou, pak se podívala na brášku a povídá mu: A čípak ty seš? Brácha se na podíval a povídá: „Hovno Vám je potom“.. Doktorka nechápala a máma se styděla ještě půl roku potom.. :lol:

:mrgreen :mrgreen: :mrgreen: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.6.12 19:33

Dala jsem za úkol synkovi namalovat domeček.....maluje si v klidu,za chvilku přijde neštastnej…mami ja nevim jak se malujou ty kabely…Myslel tašky na střeše,chudáček :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
1.6.12 19:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pobavily jste mě všechny. S dětma je fakt legrace. Můj syn přinesl minulý týden trojku z češtiny. Normálně nosí jedničky maximálně dvojky. Psali pár vět na S,Š,Z ,Ž. Chtěla jsem vědět jak si chbná slova odůvodnil, všechno mi řekl dobře, a když jsem se zeptala jak tam mohl napsat opačné písmeno řekl:slyším Š píšu Ž. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí