Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na dětském dni jezdil můj osmiletý syn po takové té nafukovací sjezdovce, pak skákal na hradě atd. - nesmí se na ně v botech, takže svoje nové botky nechal stát před atrakcí. My s mužem seděli na lavičkách a koukali na řádící mláďata až pískli konec…přišel syn a já zírám na neskutečně hnusné křusky na jeho nohách a povídám - co to máš za boty, kde máš svoje nové? Nevim mami, tyhle na mne zbyly…tak jsem si je vzal, jsou dobrý.
Vůbec neřešil, že jsou hnusně otřískaný, špinavý, starý a rozšmajdaný, velikost sedla, tak co. Vůbec ho nenapadlo se zlobit a asi by ani nerozuměl mému vzteku, jemu boty prostě padly a hotovo. …Já asi tak hodinu civěla všem okolojdoucím děckám na nohy - přece jen boty za 900! Až mi muž říká - hele, tak si nějaká mamina pomohla, ale aspoň to chudák její děcko nebude muset nosit tak děsný křápoty, koupíme nový. No - taky dobrý náhled na věc, ne? Chlapi to vidí prostě jinak.
@vikiska píše:![]()
![]()
Pobavily jste mě všechny. S dětma je fakt legrace. Můj syn přinesl minulý týden trojku z češtiny. Normálně nosí jedničky maximálně dvojky. Psali pár vět na S,Š,Z ,Ž. Chtěla jsem vědět jak si chbná slova odůvodnil, všechno mi řekl dobře, a když jsem se zeptala jak tam mohl napsat opačné písmeno řekl:slyším Š píšu Ž.
@Did píše:
Na dětském dni jezdil můj osmiletý syn po takové té nafukovací sjezdovce, pak skákal na hradě atd. - nesmí se na ně v botech, takže svoje nové botky nechal stát před atrakcí. My s mužem seděli na lavičkách a koukali na řádící mláďata až pískli konec…přišel syn a já zírám na neskutečně hnusné křusky na jeho nohách a povídám - co to máš za boty, kde máš svoje nové? Nevim mami, tyhle na mne zbyly…tak jsem si je vzal, jsou dobrý.Vůbec neřešil, že jsou hnusně otřískaný, špinavý, starý a rozšmajdaný, velikost sedla, tak co. Vůbec ho nenapadlo se zlobit a asi by ani nerozuměl mému vzteku, jemu boty prostě padly a hotovo. …Já asi tak hodinu civěla všem okolojdoucím děckám na nohy - přece jen boty za 900! Až mi muž říká - hele, tak si nějaká mamina pomohla, ale aspoň to chudák její děcko nebude muset nosit tak děsný křápoty, koupíme nový. No - taky dobrý náhled na věc, ne? Chlapi to vidí prostě jinak.
Když mi byly asi tři čtyři mama byla se mnou v samošce,stoupla jsem si doprostřed,uklonila jsem se a spustils : Byla pi.. u holiča,zapomněla hřebínek,pak holič ji pěkně stříhnul,jmenoval se šulínek.
![]()
@Jůlinka T. píše:
Když mi byly asi tři čtyři mama byla se mnou v samošce,stoupla jsem si doprostřed,uklonila jsem se a spustils : Byla pi.. u holiča,zapomněla hřebínek,pak holič ji pěkně stříhnul,jmenoval se šulínek.![]()
![]()
Kárám takhle jednou syna 4 roky… dá si ruce v bok oči v sloup a říká "Mami a co si z toho jako mám vzít?! " ![]()
miláček
![]()
@terinka4444 píše:
a můj brácha, je o 13 let mladší, když se učili vyjmenovaná slovo, tak b uměl nejlíp, a donesl dvojku, napsal babyčka a já na něj, proč a on, že je ve vyjmenovaných slovech a já kde, tak prý babička je odvozená od slova babyka
Mně zas holka ve škole odůvodnila zmyji od slova hmyz…
@LN13 píše:
Kárám takhle jednou syna 4 roky… dá si ruce v bok oči v sloup a říká "Mami a co si z toho jako mám vzít?! "miláček
![]()
![]()
Nádhera ![]()
@terinka4444 píše:![]()
![]()
![]()
dobrý
![]()
můj brácha, ale tomu bylo asi 14, přišel v listopadu ze školy jen v mikině a povídá : Tam je zima, tam je tak strašná zima, že jsem málem zmrzl, to se vůbec nedalo, jakej tam fouká studenej vítr. Tak na něj mamka tak kouká a povídá: A kde máš zimní bundu? On vytřeštil oči a prý v šatně
ale on ji tam tedy druhý den našel
mám něco podobného: jdu včera po ulici, potkám kluka (10let) mé kámošky, kluk brečí, nudle mají přímé spojení nos - pusa, slzy jako hrách..
Tak jsem mu zapla bundu, vytáhla z batohu čepici, z kapes rukavice a narazila…chjo, ti chlapi…
A ještě můj mladej 2,5 roku; ptá se ho jedna z tetiček:
„a co pejsek? máš pejska?“
„mám, mikeš nemocnej, máma kopala, táta kopal, mikeš umřel“
tetička valila bulvy, tož jsem musela vysvětlit, že jsme kopali (díru), až když pes umřel, ne předtím do psa, aby umřel ![]()
tetička pokračuje:
„a máš jiného pejska?“
„aaa-ha, jonáš, ne venku, doma, máma zavřela“
tož jsem musela vysvětlovat, že psa čas od času vyvenčím, že není furt zavřenej:-)