Pro zasmátí - 8letý syn a jeho bunda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Did
405
1.6.12 19:55

Na dětském dni jezdil můj osmiletý syn po takové té nafukovací sjezdovce, pak skákal na hradě atd. - nesmí se na ně v botech, takže svoje nové botky nechal stát před atrakcí. My s mužem seděli na lavičkách a koukali na řádící mláďata až pískli konec…přišel syn a já zírám na neskutečně hnusné křusky na jeho nohách a povídám - co to máš za boty, kde máš svoje nové? Nevim mami, tyhle na mne zbyly…tak jsem si je vzal, jsou dobrý. :mrgreen: Vůbec neřešil, že jsou hnusně otřískaný, špinavý, starý a rozšmajdaný, velikost sedla, tak co. Vůbec ho nenapadlo se zlobit a asi by ani nerozuměl mému vzteku, jemu boty prostě padly a hotovo. …Já asi tak hodinu civěla všem okolojdoucím děckám na nohy - přece jen boty za 900! Až mi muž říká - hele, tak si nějaká mamina pomohla, ale aspoň to chudák její děcko nebude muset nosit tak děsný křápoty, koupíme nový. No - taky dobrý náhled na věc, ne? Chlapi to vidí prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.12 20:00
a můj brácha, je o 13 let mladší, když se učili vyjmenovaná slovo, tak b uměl nejlíp, a donesl dvojku, napsal babyčka a já na něj, proč a on, že je ve vyjmenovaných slovech a já kde, tak prý babička je odvozená od slova babyka :mrgreen:
@vikiska píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pobavily jste mě všechny. S dětma je fakt legrace. Můj syn přinesl minulý týden trojku z češtiny. Normálně nosí jedničky maximálně dvojky. Psali pár vět na S,Š,Z ,Ž. Chtěla jsem vědět jak si chbná slova odůvodnil, všechno mi řekl dobře, a když jsem se zeptala jak tam mohl napsat opačné písmeno řekl:slyším Š píšu Ž. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.6.12 20:00
@Did píše:
Na dětském dni jezdil můj osmiletý syn po takové té nafukovací sjezdovce, pak skákal na hradě atd. - nesmí se na ně v botech, takže svoje nové botky nechal stát před atrakcí. My s mužem seděli na lavičkách a koukali na řádící mláďata až pískli konec…přišel syn a já zírám na neskutečně hnusné křusky na jeho nohách a povídám - co to máš za boty, kde máš svoje nové? Nevim mami, tyhle na mne zbyly…tak jsem si je vzal, jsou dobrý. :mrgreen: Vůbec neřešil, že jsou hnusně otřískaný, špinavý, starý a rozšmajdaný, velikost sedla, tak co. Vůbec ho nenapadlo se zlobit a asi by ani nerozuměl mému vzteku, jemu boty prostě padly a hotovo. …Já asi tak hodinu civěla všem okolojdoucím děckám na nohy - přece jen boty za 900! Až mi muž říká - hele, tak si nějaká mamina pomohla, ale aspoň to chudák její děcko nebude muset nosit tak děsný křápoty, koupíme nový. No - taky dobrý náhled na věc, ne? Chlapi to vidí prostě jinak.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.6.12 20:03

Když mi byly asi tři čtyři mama byla se mnou v samošce,stoupla jsem si doprostřed,uklonila jsem se a spustils : Byla pi.. u holiča,zapomněla hřebínek,pak holič ji pěkně stříhnul,jmenoval se šulínek. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
1.6.12 21:00
@Jůlinka T. píše:
Když mi byly asi tři čtyři mama byla se mnou v samošce,stoupla jsem si doprostřed,uklonila jsem se a spustils : Byla pi.. u holiča,zapomněla hřebínek,pak holič ji pěkně stříhnul,jmenoval se šulínek. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
1.6.12 21:05

@Jůlinka T. šikovná jsi byla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.6.12 14:07

Kárám takhle jednou syna 4 roky… dá si ruce v bok oči v sloup a říká "Mami a co si z toho jako mám vzít?! " :lol:

miláček :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
25.6.12 20:52
@terinka4444 píše:
a můj brácha, je o 13 let mladší, když se učili vyjmenovaná slovo, tak b uměl nejlíp, a donesl dvojku, napsal babyčka a já na něj, proč a on, že je ve vyjmenovaných slovech a já kde, tak prý babička je odvozená od slova babyka :mrgreen:

Mně zas holka ve škole odůvodnila zmyji od slova hmyz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
25.6.12 21:03
@LN13 píše:
Kárám takhle jednou syna 4 roky… dá si ruce v bok oči v sloup a říká "Mami a co si z toho jako mám vzít?! " :lol:miláček :lol: :lol: :lol:

Nádhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.8.12 13:18
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
30.10.12 12:51
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrý :palec: :palec: můj brácha, ale tomu bylo asi 14, přišel v listopadu ze školy jen v mikině a povídá : Tam je zima, tam je tak strašná zima, že jsem málem zmrzl, to se vůbec nedalo, jakej tam fouká studenej vítr. Tak na něj mamka tak kouká a povídá: A kde máš zimní bundu? On vytřeštil oči a prý v šatně 8o ale on ji tam tedy druhý den našel :mrgreen:

mám něco podobného: jdu včera po ulici, potkám kluka (10let) mé kámošky, kluk brečí, nudle mají přímé spojení nos - pusa, slzy jako hrách..

• co je, proč bulíš?
  • mně je hrozná zima.

Tak jsem mu zapla bundu, vytáhla z batohu čepici, z kapes rukavice a narazila…chjo, ti chlapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
30.10.12 12:57

A ještě můj mladej 2,5 roku; ptá se ho jedna z tetiček:
„a co pejsek? máš pejska?“
„mám, mikeš nemocnej, máma kopala, táta kopal, mikeš umřel“
tetička valila bulvy, tož jsem musela vysvětlit, že jsme kopali (díru), až když pes umřel, ne předtím do psa, aby umřel :-)

tetička pokračuje:
„a máš jiného pejska?“
„aaa-ha, jonáš, ne venku, doma, máma zavřela“
tož jsem musela vysvětlovat, že psa čas od času vyvenčím, že není furt zavřenej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.10.13 12:29

Ten je dobrej…nechceš mi ho někdy půjčit??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
135
19.1.17 22:02
:mrgreen:
  • načítám...