Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek
![]()
Jsem se vážně pobavila
Taky mám 8 letého klučinu a úplně si umím představit s jakým klidem to říkal.
Ale hlavně že si výlet užil ne?
![]()
To mi připomíná,že jsem se chtěla na Aukru mrknout po nějaké bundě.
Jasně, já to neřešim, nějaká bunda, těch ještě ztratí, propálí a zlikviduje.
Možná je to nevýchovný, ale chechtám se ještě teď.
Ráno, když jsme se stavovali v sámošce cestou do školy vyšel za mnou a v ruce stále košíček. Říkám, ať ho jde vrátit, no sranda. A teď mu povídám, že už vím proč ho chtěl čórnout, že si do něj chtěl dát na výletě bundu aby jí nezapoměl.
Tak hlavně že je sranda.
@dorinka01 píše:
A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
Máme po bundě, ale ten klííídek![]()
![]()
@omites píše:
To mi připomíná,že jsem se chtěla na Aukru mrknout po nějaké bundě.
Nemusíš, stačí zajet do Koněprus a vzít si jí ze židle ![]()
To mi připomíná, když brácha přišel dom ze školy. A mamka na něj: Kde máš aktovku?!" a brácha se s ledovým klidem za sebe ohlédl a odvětil: „Já ji asi ztratil“
Vraceli se samo do školy.
Deti jsou v tomto smeru uzasny…prvni ditko teprve cekam,ale uz ted se tesim na prvni vysprechty ![]()
Mamka mi vypravela,ze kdyz sel muj mladsi bracha k doktorce kvuli zapisu do skoly,tak se ho pani doktorka ptala na ruzny pismenka,basnicky atd.,take se ho ptala,jestli umi pocitat do peti.
On:Joo,umim.
Doktorka:A ukazes mi to?
On:Nee.
Doktorka:Proc ne?
On:Hm,mami,uz je snad dost velka na to,aby to umela sama nee ![]()
@dorinka01 píše:
Dnes byl můj syn (8let) na školním výletě. Před chvílí ho vyzvedávám z družiny a koukám, že jde nějak nalehko, tak se hned ptám, kde má šusťákovou bundu a on v klídku, asi na židli. No tak se ptám dál, na jaké židli, jako na židli v družině? A on ještě ve větším klííídku, ne na židli před Koněpruskýma jeskyněma.
![]()
@lu.cool píše:
Deti jsou v tomto smeru uzasny…prvni ditko teprve cekam,ale uz ted se tesim na prvni vysprechty
Mamka mi vypravela,ze kdyz sel muj mladsi bracha k doktorce kvuli zapisu do skoly,tak se ho pani doktorka ptala na ruzny pismenka,basnicky atd.,take se ho ptala,jestli umi pocitat do peti.
On:Joo,umim.
Doktorka:A ukazes mi to?
On:Nee.
Doktorka:Proc ne?
On:Hm,mami,uz je snad dost velka na to,aby to umela sama nee
Taky moc pěkný…
![]()
@dorinka01 píše:
![]()
@dorinka01 píše:
![]()