Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, myslite ze probehla ovulace? ja jsem si nebyla jista, protoze podle navodu by mela byt carka stejne silna a nebo silnejsi, coz mi neprijde moc
uvidime, vcera jsem nevydrzela a udelala si TT a negat. :/, mam to dostat 7.10, tak snad mrcha nedorazi
moc dekuji za nazor ![]()
Možná ten 17 DC, ale tyhle testy mi taky nikdy nic moc neukázaly. Za mě ovu testy BENU. Přidávám mojí fotku, jak ukázal BENU a jak Dr. Max. Podle měření BT ten cyklus ovu proběhla za dva dny po pozitivním testu ![]()
Dnes me ceka ms, tak snad se to do rana nerozjede
nemuzu spat, boli me bricho, je mi hrozny vedro a porad litam curat.. furt jenom premejslim zda se zadarilo a nebo me
to cekani me ubiji ![]()
@Siimii Vím o čem mluvíš, já čekala dva roky. A přišlo to ve chvíli, kdy už jsem ani nedoufala, že se dočkáme. Držím palce, ať všechno dobře dopadne ![]()
Vzdyt uz se ptas asi potreti
tim to fakt nepopozenes, proste pockej a uvidis.
Nepřijde mi, že by 17 DC byla ovulace
jinak z vlastní zkušenosti vím, že se můžeš cítit super těhotně, mít snad všechny příznaky, ale všechno to dělá psychika… Takže klid, nehroť to a buď MS nepřijde a bude to super nebo přijde a budete se snažit zase příští ovulku, hlavně klídek ![]()
Jinak ještě k těch ovu testům, já mám doma obyč. testy z aliexpressu a normálně fungují jak mají - vždy při ovu je testovací čárka výrazně silnější kontrolní ( ovu potvrzena i od gynekologa)
Hodně štěstí ![]()
Pozitivní test není ani jeden, to neznamená že nemohla proběhnout ovulace, jen si ji nemusela testem zachytit ( myslím tu pozitivitu )…
pokud se ptáš pouze na testy, - není pozitivní ani jeden, to sama víš, ALE to neznamená že nemusela proběhnout ovu.