Proběhla ovulace? Testuji poprvé

85
7.10.19 00:38

Proběhla ovulace? Testuji poprvé

Ahoj, myslite ze probehla ovulace? ja jsem si nebyla jista, protoze podle navodu by mela byt carka stejne silna a nebo silnejsi, coz mi neprijde moc :? uvidime, vcera jsem nevydrzela a udelala si TT a negat. :/, mam to dostat 7.10, tak snad mrcha nedorazi :) moc dekuji za nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
7.10.19 00:54

Možná ten 17 DC, ale tyhle testy mi taky nikdy nic moc neukázaly. Za mě ovu testy BENU. Přidávám mojí fotku, jak ukázal BENU a jak Dr. Max. Podle měření BT ten cyklus ovu proběhla za dva dny po pozitivním testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.10.19 01:17

@Kristinka246

Dnes me ceka ms, tak snad se to do rana nerozjede :? nemuzu spat, boli me bricho, je mi hrozny vedro a porad litam curat.. furt jenom premejslim zda se zadarilo a nebo me :? to cekani me ubiji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.19 01:20

@Siimii Vím o čem mluvíš, já čekala dva roky. A přišlo to ve chvíli, kdy už jsem ani nedoufala, že se dočkáme. Držím palce, ať všechno dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
7.10.19 05:29

Vzdyt uz se ptas asi potreti :think: tim to fakt nepopozenes, proste pockej a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.10.19 06:27

Nepřijde mi, že by 17 DC byla ovulace :nevim: jinak z vlastní zkušenosti vím, že se můžeš cítit super těhotně, mít snad všechny příznaky, ale všechno to dělá psychika… Takže klid, nehroť to a buď MS nepřijde a bude to super nebo přijde a budete se snažit zase příští ovulku, hlavně klídek :)
Jinak ještě k těch ovu testům, já mám doma obyč. testy z aliexpressu a normálně fungují jak mají - vždy při ovu je testovací čárka výrazně silnější kontrolní ( ovu potvrzena i od gynekologa)
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.10.19 07:11

Pozitivní test není ani jeden, to neznamená že nemohla proběhnout ovulace, jen si ji nemusela testem zachytit ( myslím tu pozitivitu )…
pokud se ptáš pouze na testy, - není pozitivní ani jeden, to sama víš, ALE to neznamená že nemusela proběhnout ovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex