Probíjení nebo pálení pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
dělala nám taky, měla nerez buben, ale prorezavělo nýtování v něm a začala kapat, nejdřív mě párkrát kopla jak popisuješ ty, pak i bvyhazovala pojistky, šla hned z domu, nedalo se to ani opravit a bylo to nebezpečné, i když uzemění jsme měli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ptala jsem se muže, je to probíjení..pračka je špatně uzemněná..takže fakt opatrně..pozvat elektrikáře, to není sranda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, tak to probíjí, než ji vyhodíš (necháš opravit), tak se k ní přibližuj pouze v botech a optimálně se ji vždy dotýkej jen jednou rukou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na pracku sahej jen kdyz budes mit pantofle s gum.podrazkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyprdni se na gumové boty, vyhoď pojistky, vytáhni jí ze zásuvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec jsem netušila, že je to možné, ale opakovaně mě pračka poslední dobou kopla…Vždycky teda jsem nechtěně jednou rukou sahala do bubnu a druhou se opřela o kovová futra…Nejdřív jsem myslela, že je to třeba jen statická elektřina, ale to je prý blbost. Stalo se vám to někdy? Kolik tam V člověk tímto dostane? Nemám pocit, že by mi to něco udělalo, ale co když to nějak prckovi mohlo třeba poškodit srdíčko?
Používat ji do návštěvy elektrikáře nebudu, ale nechápu, že je něco takového vůbec možné…To mě teda fakt nenapadlo, že prát může být tak nebezpečné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte,čím by to mohlo bát,sice jsem měla mokre ruce a nohy,ale zacali me palit ruce a konecky prstu.Je to trosku starsi pračka