Probíjení nebo pálení pračky

veverunka11
29.1.11 16:11

Probíjení nebo pálení pračky

Nevíte,čím by to mohlo bát,sice jsem měla mokre ruce a nohy,ale zacali me palit ruce a konecky prstu.Je to trosku starsi pračka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
29.1.11 16:17

dělala nám taky, měla nerez buben, ale prorezavělo nýtování v něm a začala kapat, nejdřív mě párkrát kopla jak popisuješ ty, pak i bvyhazovala pojistky, šla hned z domu, nedalo se to ani opravit a bylo to nebezpečné, i když uzemění jsme měli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
29.1.11 16:17

ptala jsem se muže, je to probíjení..pračka je špatně uzemněná..takže fakt opatrně..pozvat elektrikáře, to není sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101720
29.1.11 16:21

Jojo, tak to probíjí, než ji vyhodíš (necháš opravit), tak se k ní přibližuj pouze v botech a optimálně se ji vždy dotýkej jen jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
29.1.11 16:33

Mně se to stalo se žehličkou :nevim:. Hned jsem jí vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.11 16:49

na pracku sahej jen kdyz budes mit pantofle s gum.podrazkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.1.11 17:22

Vyprdni se na gumové boty, vyhoď pojistky, vytáhni jí ze zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.10.13 16:30

Vůbec jsem netušila, že je to možné, ale opakovaně mě pračka poslední dobou kopla…Vždycky teda jsem nechtěně jednou rukou sahala do bubnu a druhou se opřela o kovová futra…Nejdřív jsem myslela, že je to třeba jen statická elektřina, ale to je prý blbost. Stalo se vám to někdy? Kolik tam V člověk tímto dostane? Nemám pocit, že by mi to něco udělalo, ale co když to nějak prckovi mohlo třeba poškodit srdíčko? :nevim: :nevim: Používat ji do návštěvy elektrikáře nebudu, ale nechápu, že je něco takového vůbec možné…To mě teda fakt nenapadlo, že prát může být tak nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí