Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s kombinací probiotik. Od 2. měsíce užíváme kapky BioGaia. Teď je nám 5 a malej dostal ATB. Začala jsem mu pro jistotu přidávat i Laktobacílky. Nevíte, jestli se to může kombinovat? Nerada bych mu nějak uškodila.....
Ja si myslim,ze BioGaia uplne staci.Obsahuji dostatecne mnozstvi kmenu v bakteriich.Jeste vic nez Laktobacilky.Takze ja bych dala bud jedno nebo druhe ne oboji.
Já jsem se na to dr. zrovna tenhle týden ptala a říkala,že určitě nekombinovat,buď jedno nebo druhý…
No toto! Dostal to zatím jen 2×, tak snad to nebude mít na nic vliv..... ![]()
A to jsem si myslela, jak mu neprospěju…
No toto! Dostal to zatím jen 2×, tak snad to nebude mít na nic vliv..... ![]()
A to jsem si myslela, jak mu neprospěju…
Ahoj, já bych určitě takto nekombinovala-už jen protože překročíš dávku. Pokud máš zájem o podávání probiotik s více kmeny tak já používám Apo-baby probio-jsou to sáčky, které obsahují více kmenů-jsem snimi spokojená víc než s kapičkama BioGaia, chce to vyzkoušet-každému vyhovuje něco jiného. Jinak je i prebiotická vláknina (prebiotika podporují růst zdravé mikroflˇory ve střevě) inulin-většinou se přidává do dětských sušenek nebo bych se zeptala někde ve zdravé výživě.
já dávám jen laktobacílky, nechtělo se mi dávat šest kil za kapičky co možná ani nepomůžou…jinak malej je má teprve pár dní a konečně krásně kadí, prdí a bříško ho netrápí ![]()
jinak jak píšou holky, nekombinovat.