Probiotika Biopron

Anonymní
6.8.14 13:54

Probiotika Biopron

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, máte nějaké zkušenosti s probiotiky Biopron 9 premium? Trpím často na průjmy díky stresu a potřebuju to zažívání dát dokupy, tak hledám nějaká vhodná probiotika…Anonymně z důvodu že je to pro mě citlivé téma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
6.8.14 15:45

Pomohly mi jen docasne, pokud mas zazivaci problemy ze stresu tak si myslim, ze probiotika nepomohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 19:33

@Petulinaxx Právě já mám stres z toho že mě chytne průjem :-D takže doufám že ty probiotika zaberou

• Citovat
  • Upravit
85400
6.8.14 20:00

Jestki je to psychickeho razu, tak ti probiotika nepomuzou zadna.ja beru probiotika asi 10 let, pomahaji mi na traveni a zenske zanety a nejlepsi znacka je prave ta, co pises, u te jsem zakotvila… I kdyz jsou drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 20:13

@blumen je to psychikou, ale občas to příjde i když nejsem ve stresu, prostě když mi nesedne jídlo jako občas každému…s psychikou se snažím pracovat aby k tomu nedocházelo, i když je to občas těžké…

• Citovat
  • Upravit
85400
6.8.14 20:14

Tak je vyzkousej. Mne sedly nejlepe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
6.8.14 21:33

Biopron jsou asi nejlepší probiotika u nás. Mladší dcera má Crohna a její gastrodr. je velmi doporučuje. Sice stojí kolem 200 Kč, ale kupujeme jí je a prospívají jí. Při poslední kontrole nám doporučila na prohození jiné probiotika - Mutaflor. Ty jsou asi jen na předpis, ale když jsem zjistila, že doplatek dělá asi 830 Kč, tak jsem je zamítla 8o. Zůstaneme u Biopronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
6.8.14 22:39

Zakladatelko, šlo by to řešit s obvoďákem? Myslím, že by ti mohl předepsat Reasec tabletky. Ty jsou na takové případy, ale nevím, jestli se to dá brát dlouhodobě - já je užívala necelé 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 08:35

@Peggi ty bláho, tak ten doplatek je teda šílený, já mám problémy s dráždivým tračníkem, takže prujmy docela často a díky tomu jsem ve stresu a jak se dostanu do stresu, průjem dostanu :mrgreen: no prostě začarovaný kruh, takže zkusím ten Biopron a doufám že mi to zažívaní trochu srovná :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.14 12:16

@Rampepurna u obvoďáka jsem byla, ale ten mi napsal antidepresiva na zklidnění, která stejně nezabrala…pak jsem díky tomu stresu skončila se záchvatem v nemocnici a byla mi zjištěna panická porucha, docházela jsem k psycholožce, která mi pomohla, ale zas se ty stavy začly ozývat a opět s tím bojuju…co jsem tak včera hledala na netu o probiotikách, pomáhají taky při stresu aby tělo na to tolik nereagovalo průjmem tak snad na tom bude trochu pravdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
85400
7.8.14 12:29

Ja mela stejne stavy jako Ty a drazdivy teacnik mam taky. Mne se to zklidnilo, kdyz jsem zmenila praci :-) ale kdyz vim, ze neni pobliz WC, tak si to stejne privolam… Az ted v tehu se to zlepsilo, protoze v ni kazdy trpi na zacpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 12:48

@blumen já jsem právě ještě na rodičáku, mě se to rozjelo všechno po porodu, do té doby byl klid a vůbec jsem takové problémy neznala…jak s tím bojuješ, nebo respektivě bojovala jsi? zabralo na to něco?

• Citovat
  • Upravit
85400
7.8.14 13:00

Ja se s tim naucila zit :nevim: zadne leky jsem krome probiotik nikdy nebrala, nechtela jsem. Myslim, ze po tolika letech se s tim hlava srovnala a postupne to zacalo ustupovat. U me to vyvolala smrt v rodine :-( vedela jsem presne, kde jsou vsechny zachody ve meste, na dovolene, i ted, kdyz jedeme na vylet, tak si planuju dopredu, kde si eventuelne odskocim. Ale u me se to casem proste zlepsilo. V jakemkoli stresu se mi to vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 13:32

@blumen To je děs ale, sotva je člověk trochu víc ve stresu tak se hned může jít pos… :mrgreen: pomohly ti na to trochu ty probiotika?

• Citovat
  • Upravit
85400
7.8.14 13:49

Mne pomohly, i psychicky :-) beru je uz 10 let ;) kdyby nepomahaly, tak jsem se na ne uz davno vyprdla ;) ja nemuzu jist mlecne vyrobky, tak jsou ty bakterie prirozene… Tak at Ti to taky pomuze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí