Vyvrknutý loket - neschopenka 3 měsíce?

8-P
1421
6.8.14 08:57

Vyvrknutý loket - neschopenka 3 měsíce???

Ahoj holky :mavam:

1.5. jsem nastoupila do nové práce (lidl) a 5.6. jsem v práci upadla (letěla jsem přes bedny, nebylo kam padat) a při dopadu jsem si podvrtla loket :zed: :zed:. 4 týdny jsem měla dlahu a tady začínají mé dotazy: Je normální abych při vymklině měla dlahu 4 týdny??? není to moc?? :?: poté jsem chodila 3 týdny na elektro a vodo léčbu a taky na rehabilitace, ruka se rozhýbala takže konec, jenže co mě trápí je, že teď, 2 měsíce po úrazu mě ta ruka stále bolí, :nevim: na kontrolu jdu až 15 ale mám strach abych neuspěchala návrat do práce, přece jenom s bolavým loktem v lidlu?? ale nadruhou stranu mě přijde že je to prostě moc být tak dlouho doma. :nevim:

No a ta hlavní otázka: Měla jste taky některá vyvrknutý loket?? a jak dlouho to trápilo Vás??

předem díky za každou odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4254
6.8.14 10:37

Ja si podvrtla loket letos v kvetnu, spadla jsem primo na ruku a padem vyvratila, z kloubu mi ale nevyskocil. Chirurg mi chtel dat dlahu na 3 tydny, ale za 2 týdny jsme letěli na dovolenou, tak jsem dostala jen zaves. Ted cca necele 3 mesice po tom ho mam celkem dobre rozhybany, trochu problém mi dela uplne natazeni, ale porad mi ‚tuhne‘ napr. pri déle trvajícím ppkrceni…a porad ho ‚citim‘ - je bolestivy pri namaze nebo kdyz se do nej uhodim… návrat do prace, kde je namahany bych konzultovala s doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
6.8.14 10:39

Jo jinak mi bylo nekolikrat receno jak ortopedem, tak fyzioterapeutkou, ze loket je dost komplexni a dlouho trva nez se tam vsechno zahoji, hlavne ty mekke tkane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
6.8.14 23:16

Děkuji za reakci, na kontrole to zkonzultuji s lékařkou, stejně už se dívám po jiné práci tak budu doufat že něco seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí