Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Před dovolenou v Egyptě (cca ten měsíc) jsem celé rodině - já, manžel a syn(3) nasadila probiotika. Pro syna nějaké ty dětské, myslím od Swissu a nám Biopron.
Příspěvek upraven 18.07.19 v 09:07
My bereme všichni i když jedeme jen do chorvatska, je to prostě změna, vody, jídla… kupuju Swiss
Bereme taky vsichni pred jakoukoliv cestou, nejen do JV Asie, nejjradeji kupuju Swiss, ted se prejmenoval na NatureVia.
Břišně-střevní potíže jsou mým věrným kamarádem při cestování, ale paradoxně v Thajsku jsem nikdy nic nechytla. A to jsem jako většina turistů jedla na ulici. Nicméně prevencí nic nezkazíš a na zbytek je tu Ercefuryl. ![]()
My jsme před Thajskem žádná probiotika neužívali, ale nechali jsme se očkovat proti břišnímu tyfu a s sebou jsme si pro jistotu vezli Ercefuryl. Stravovali jsme se tam hlavně v pouličních stáncích nebo malých restauracích a nikdy nám nic nebylo. A to jsme tam každý den pili i různá ovocná smoothie s ledem. ![]()
Radeji bych si tedy pred dalsi dobolnou neco koupila, letos jsem to podcenila a dovolena pak stala za…nooo doplatili jsme nato.
Ano presne tak, clovek neco spatneho sni nebo vypije tu jejich vodu tam a jede to s nim celou dovolenou :-/
Tak neni nadto se pojistit, proto pokazde nez nekam jedeme, jdu se poradit do lekarny a z tech probiotik maji suprovy od Naturevia a vse je prirodni
S tou znackou jsem jeste nemela to stesti se potkat, ale co tak nekde ctu tak si ji chvali. Co me ted napada tak mozna vitamin D bych potrebovala, cely rok jsem travila cele dny v praci v kanclari a ted v zime tomu nebude jinak.
Taky budu asi muset do lekarničky doma doplnit nejake vitaminy na zimu, uz to zacina radit vsude :-/ z toho vitamin D, ten beru kazdy rok tento naturevia.cz/e-shop/imunitni-system/ca-mg-zn-vit-d-71-detail