Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Resila bych to s dr hned. Bolest hlavy neni sranda. Znamou takto bolela hlava (ne jen po sexu) a mela nakonec krvaceni do mozku, praskla ji nejaka ceva. Nechci te ale strasit. Kazdopadne pokud je orgasmus tak silny, dava to asi zahul necemu v hlave. Zajdi k dr hned
a asi bych se do te doby orgasmu vyvarovala…
Je to jeden ze spoustecu migreny. Nekomu zacne migrena po cokolade nebo treba po cervenem vinu. Lide vypozoruji, co je spoustec a pak se tomu snazi vyhnout. Objevuje se nenadale, takze co driv nevadilo, ted muze vadit. Ale muze to byt taky dehydrataci, takze bych zkusila lepsi pitny rezim. Taky z vydychaneho vzduchu v mistnosti, tak nejdriv vyvetrat.
Tipuju že to bude od krční páteře - někde tam bude něco zatuhlého a orgasmus to celé jen posílí a ještě více rozhodí. Zašla bych na fyzioterapii, nechala si to zkontrolovat, rozmasírovat a nechat si doporučit vhodné nápravné cvičení.
Do té doby nos na krku venku šátek a nech si krk a ramena mazat něčím na zatuhlé svaly.
Zajít k lékaři a nechat vyloučit horší příčiny samozřejmě taky je dobrý nápad, i když mrtvička je vcelku nepravděpodobná a vypadala by jinak a migréna taky má trošičku jiný profil - ale takhle po internetu samozřejmě nejde vyloučit ani jedno.
A ne - není potřeba se u lékaře stydět.
@Ou píše:
Tipuju že to bude od krční páteře - někde tam bude něco zatuhlého a orgasmus to celé jen posílí a ještě více rozhodí. Zašla bych na fyzioterapii, nechala si to zkontrolovat, rozmasírovat a nechat si doporučit vhodné nápravné cvičení.Do té doby nos na krku venku šátek a nech si krk a ramena mazat něčím na zatuhlé svaly.
Zajít k lékaři a nechat vyloučit horší příčiny samozřejmě taky je dobrý nápad, i když mrtvička je vcelku nepravděpodobná a vypadala by jinak a migréna taky má trošičku jiný profil - ale takhle po internetu samozřejmě nejde vyloučit ani jedno.
A ne - není potřeba se u lékaře stydět.
Ta bolest byla opravdu velká a jen půl hlavy. A přešla, až když jsem ji zaspala. Ale jinak mě sama od sebe bolíva hlava úplně minimálně, netrpím na to, alev teď 3× po tom orgasmu, to bylo maso, z ničeho nic, hlava jak střep, opravdu velká bolest a jen půlka hlavy, žádné zvracení a dnes o tom ani nevím. Ale mám steach, že se to bude opakovat. Vím, že kdyby byl sex bez orgasmu, nestane se to, vyloženě to spouští ![]()
Měla jsem to stejně a cítila jsem ze to vychází od krční páteře a postupně přes celou hlavu až k celu. Ukrutna tepajici bolest a přešlo to třeba až druhy den..no hrůza
Já jsem teda přesvědčena ze u mě to byla i psychika - nebyla jsem ve vztahu spokojena, neustále mě tehdejší partner vytáčel do bela… nicméně jsem zasla na masaz k jedné velmi dobre maserce, ta se zaměřila na tu oblast krční páteře a já cítila úlevu hned po první masáži. Opravdu mi ten krk vzala detailně. No byla jsem tam asi třikrát a cca po měsíci bolesti odeznely..
@sophie11 píše:
Měla jsem to stejně a cítila jsem ze to vychází od krční páteře a postupně přes celou hlavu až k celu. Ukrutna tepajici bolest a přešlo to třeba až druhy den..no hrůzaJá jsem teda přesvědčena ze u mě to byla i psychika - nebyla jsem ve vztahu spokojena, neustále mě tehdejší partner vytáčel do bela… nicméně jsem zasla na masaz k jedné velmi dobre maserce, ta se zaměřila na tu oblast krční páteře a já cítila úlevu hned po první masáži. Opravdu mi ten krk vzala detailně. No byla jsem tam asi třikrát a cca po měsíci bolesti odeznely..
Děkuji za reakci, s partnerem jsme spolu velmi v pohodě, psychika asi ne, ale bolesti úplně přesné, které popisuješ. Třeba to fakt bude od té páteře
Omlouvám se za anonym, ale jinak prosim smazat, intimní informace. Ráda bych se zeprala, jestli měl někdo stejný problém jako já a jak ho řešit hlavně. S přítelem spíme spolu každý den. Minimálně 3× do týdne, ale to je nejmenší intenzita. Při orálním sexu mám velmi silné orgasmy. Nikdy nebyl žádný problém. Teď 3 dny po sobě, vždy po orgasmu nastoupí krutá bolest hlavy. Nikdy se mi toto nestalo. Včera to bylo, jako bych měla hlavu ve svěráku a pritom bolela jen jedna půlka hlavy, bolest jakoby cestovala, dopředu, dozadu hlavy a i do ucha. Musela jsem se z toho vyspat, teď už je to dobré. Ale je to strašně nepříjemné, přijde orgasmus a hned po něm rato hrozná bodava bolest půlky hlavy. Ráda bych uvítala s tímto jakoukoliv zkušenost, pokud to bude přetrvávat, budu muset jít k doktorovi a řešit to. Dekuju za každou odpověď.