Problém mladé holky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jujunka9
12.11.19 18:25

Problém mladé holky

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějších :srdce: Můj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3 Stav studené vody -2,000m3. 8.1 2019 došlo k odečtu vody. Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli :? Stav teplé vody je 149m3 a studené 51m3. Asi tomu nerozumím, ale není nejak vysoký za rok a čtvrt? Předem děkuji, za všechny rady a odpovědi :srdce:
Přidávám fotografii z odečtu 8.1.2019 :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
12.11.19 18:31
@Jujunka9 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějších :srdce: Můj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3 Stav studené vody -2,000m3. 8.1 2019 došlo k odečtu vody. Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli :? Stav teplé vody je 149m3 a studené 51m3. Asi tomu nerozumím, ale není nejak vysoký za rok a čtvrt? Předem děkuji, za všechny rady a odpovědi :srdce:
Přidávám fotografii z odečtu 8.1.2019 :srdce:

Já dřív spotřebu vody hodně sledovala a šetřila, jak se dalo, takže vím, že ta spotřeba bývá vysoká. Takže mi to nijak přemrštěné nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.11.19 18:33
@Jujunka9 píše:
Přidávám fotografii z odečtu 8.1.2019 :srdce:

Vzdyt mas stav 116 a ted po roce 149. Takze si spotrebovala 33m3 teply a 48m3 studeny. Vzdyt to je dobra spotreba. Odpovidajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.11.19 18:35

@TopSecret Také si myslím, že to je dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
12.11.19 18:36
@TopSecret píše:
Vzdyt mas stav 116 a ted po roce 149. Takze si spotrebovala 33m3 teply a 48m3 studeny. Vzdyt to je dobra spotreba. Odpovidajici.

Taky mi to nepřijde nijak závratná spotřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jujunka9
12.11.19 18:37

Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12834
12.11.19 18:40
@Jujunka9 píše:
Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc :srdce:

Kolik platis za m3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jujunka9
12.11.19 18:43

Tyto informace bohužel teď z hlavy neřeknu, ale za vyúčtování za minulý rok mi vraceli 7,500, takže asi vysoké. Voda je napsaná na majitele bytu. Zarazilo mě, že údaje z ledna za studenou vodu jsou přeškrtnuté, stále nerozumím proč.

• Citovat
  • Upravit
12834
12.11.19 18:48
@Jujunka9 píše:
Tyto informace bohužel teď z hlavy neřeknu, ale za vyúčtování za minulý rok mi vraceli 7,500, takže asi vysoké. Voda je napsaná na majitele bytu. Zarazilo mě, že údaje z ledna za studenou vodu jsou přeškrtnuté, stále nerozumím proč.

Hele to je nejaky divoky 8o
Kdy byl naposledy odecet? 8.1. 2019?
A to je ctvrt roku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.11.19 19:15

Platíš stočné, proto tak vysoká spotřeba studené. V podstatě co je vodné tak stejně i tak stočné. My to tedy alespoň takhle máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.11.19 19:32
@Jujunka9 píše:
Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc :srdce:

Studené vody se vždy spotřebuje víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.11.19 00:22

Nějak se na té fotce nevyznám, v čem vidíš problém. Ale spotřeba mi přijde adekvátní. Můžeš si zapisovat spotřebu každý měsíc, stejně tak elektriku, příp. plyn. Budeš mít průběžně přehled. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný