Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jujunka9 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějšíchMůj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3 Stav studené vody -2,000m3. 8.1 2019 došlo k odečtu vody. Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli
Stav teplé vody je 149m3 a studené 51m3. Asi tomu nerozumím, ale není nejak vysoký za rok a čtvrt? Předem děkuji, za všechny rady a odpovědi
Přidávám fotografii z odečtu 8.1.2019
Já dřív spotřebu vody hodně sledovala a šetřila, jak se dalo, takže vím, že ta spotřeba bývá vysoká. Takže mi to nijak přemrštěné nepřijde.
@Jujunka9 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějšíchMůj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3 Stav studené vody -2,000m3. 8.1 2019 došlo k odečtu vody. Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli
Stav teplé vody je 149m3 a studené 51m3. Asi tomu nerozumím, ale není nejak vysoký za rok a čtvrt? Předem děkuji, za všechny rady a odpovědi
Vzdyt mas stav 116 a ted po roce 149. Takze si spotrebovala 33m3 teply a 48m3 studeny. Vzdyt to je dobra spotreba. Odpovidajici.
@TopSecret píše:
Vzdyt mas stav 116 a ted po roce 149. Takze si spotrebovala 33m3 teply a 48m3 studeny. Vzdyt to je dobra spotreba. Odpovidajici.
Taky mi to nepřijde nijak závratná spotřeba
Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc ![]()
@Jujunka9 píše:
Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc
Kolik platis za m3?
Tyto informace bohužel teď z hlavy neřeknu, ale za vyúčtování za minulý rok mi vraceli 7,500, takže asi vysoké. Voda je napsaná na majitele bytu. Zarazilo mě, že údaje z ledna za studenou vodu jsou přeškrtnuté, stále nerozumím proč.
@Jujunka9 píše:
Tyto informace bohužel teď z hlavy neřeknu, ale za vyúčtování za minulý rok mi vraceli 7,500, takže asi vysoké. Voda je napsaná na majitele bytu. Zarazilo mě, že údaje z ledna za studenou vodu jsou přeškrtnuté, stále nerozumím proč.
Hele to je nejaky divoky ![]()
Kdy byl naposledy odecet? 8.1. 2019?
A to je ctvrt roku? ![]()
Platíš stočné, proto tak vysoká spotřeba studené. V podstatě co je vodné tak stejně i tak stočné. My to tedy alespoň takhle máme.
@Jujunka9 píše:
Děkuji vám moc, strašně se bojím toho, že bych doplácela, bohužel nemám tady nikoho kdo mi pomohl. Obávala jsem se hlavně té studené vody. Děkuji moc
Studené vody se vždy spotřebuje víc.
Nějak se na té fotce nevyznám, v čem vidíš problém. Ale spotřeba mi přijde adekvátní. Můžeš si zapisovat spotřebu každý měsíc, stejně tak elektriku, příp. plyn. Budeš mít průběžně přehled. ![]()
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějších
Můj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3 Stav studené vody -2,000m3. 8.1 2019 došlo k odečtu vody. Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli