Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jakoze spotreba teple i studene 200 kubiku za 15 mesicu? Tj neco pres 13 mesicne. To me prijde jako silene moc pro jednu osobu. Jinak z toho zbytku a obrazku poznam uplny prd.
Z údajů, které jsi poskytla, se dá zjistit jen to, že v období od 8.1 do 11.11 jsi spotřebovala 19 m3 teplé vody, což je docela málo. Kdybys napsala, kdy jsi se nastěhovala, dala by se zjistit spotřeba studené za celé období. Odhadem 49 m3 za nějakých 15 měsíců je 3,3 m3/měs., což je normální. Není jasné, proč nesouhlasí počáteční stavy a proč není na protokolu odečtená studená voda.
Stejným odhadem se dá dopočítat i teplá 31/15=2,1, takže i to zhruba souhlasí a je to v pořádku..
@JTom Upřesním údaje. Dne 1.7 2018 jsem se nastěhovala do pronájmu
stav teplé vody byl -116,27m3( po vyučování 8.1.2019 byl stav 130m3) - nyní 149m3
Stav studené vody byl 3,39m3
(po vyučování je kolonka přeškrtnutá) nyní 51m3. Cena vodného a stočného je celkem 96.70 co jsem se dočetla na stránkách našeho města.
@Cenarius píše:
Jakoze spotreba teple i studene 200 kubiku za 15 mesicu? Tj neco pres 13 mesicne. To me prijde jako silene moc pro jednu osobu. Jinak z toho zbytku a obrazku poznam uplny prd.
Ale ne, koukni na původní stavy vodoměrů, když se nastěhovala.
@Jujunka9 Takže je to ještě o měsíc déle. Teplá 2,2, studená 3,1 za měsíc je obvyklá spotřeba.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jednu otázku. Již rok a čtvrt bydlím sama a sem si chodím vždy pro radu od zkušenějších
Můj byt mám v pronájmu, minulý rok jsem měla vyúčtování tudíž za nějakého čtvrt roku. Ihned jak jsem se naštěvovala jsem si zapsala stavy -teple a studené vody. Stav teple vody -118, 875m3
Stav teplé vody je 149m3 a studené 51m3. Asi tomu nerozumím, ale není nejak vysoký za rok a čtvrt?
Stav studené vody -2,000m3.
8.1 2019 došlo k odečtu vody.
Mám protokol o odečtu, který má přeškrtnutou kolonku studené vody u odečtené hodnoty. Nyní jsem se koukala na WC na stavy a málem mě odvezli
Předem děkuji, za všechny rady a odpovědi
PS.; vkládám foto z protokolu o odečtech 8.1.2019