Pálení po porodu – máte zkušenosti?

Anonymní
28.11.25 16:46

Problém pálení po porodu

Ahoj, citim se dost trapne se na toto zeptata, ale nevim si rady. jsem po šestinedělí a po porodu jsem měla dost stehů, které se hezky zahojily a stehy vypadaly. Ale během tohoto času jsem se bála podívat a nebo šahat na celé intimní partie. Po každé když jsem šla na záchod tak jsem se sprchovala a nebo omývala vodou. Nicméně teď pociťuji pálení při močení a když jsem se koukla tam dolu vice do detailu tak mi přišlo ze mi srostly stydké pysky k sobe. Nebo si to alespoň myslím a když jsem se snažila je odtrhnout, tak začala tect krev a ted to pali jeste vice, nicmene jsem nepocitila ze bych neco od sebe odtrhla. Tak nevim zda jsem jenom plašila a místo akorat podrzazdila a natrhla sama a nebo jestli je fakt mozny ze mi to strostlo dohromady. Nema nekdo nahodou podobnou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76725
28.11.25 16:48
@Anonymní píše: Více

a na prohlídce po šestinedělí viděl lékař nějaký srůst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 17:00

Jdu až příští týden a upřímně se docela stydím, tak jsem prave zacala docela plasit a proto mozna az to natrhla sama no nevim. Take mam jeste zluty vytok, to jsem prisuzovala ze je konec ocistek, kdyz nemam zadne dalsi bolesti, ale ted take nevim jestli je to normalni a jebo zda je to dalsi problem

• Citovat
  • Upravit
2251
28.11.25 17:11

Žlutý by mohl být infekce, třeba e-coli a rádo se to rozleze i do močáku. Mrkni na gynimun rapid, jestli můžeš dávat. Dává se i po operacích, takže asi jo. Nebo gynella silver. A na gyndu bych se snažila dostat dřív. Možná i zítra přes den na nějakou gyn. pohotovost, přece jen jsi po porodu, ať si tam něco nepěstuješ. Může se špatně hojit jizva. Na ty močové cesty i něco preventivně, nějakou manózu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 17:18

Okej zkusim to nasadit, ale paleni nemam jako bych mela neco s mocakem ale spise v jednom miste z venku, myslela jsem si ze tam mam stehy a proto to pali ale kdyz mi vsechny vypadaly tak jsem zjistila ze tam zadne nebyly a ze me proste pali misto venku a proto kdyz jsem se to snazila roztahnout tak to zacalo hrozne bolet a pote trochu krvacet, tak nevim jestli je to natrzene a nebo srostle a proto to pali

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.25 17:42

To by mohly být spíš nějaké kvasinky ne? Jeste kdyz je ten výtok…

• Citovat
  • Upravit
5986
28.11.25 19:00

No takhle : já rodila císařem, ale žlutý výtok jsem měla opravdu jako závěr očistků, takže infekce to být nemusí.
Nicméně to pálení může být i suchost, jak se zahojily stehy, tak ta pokožka je suchá, podrážděná a moč ji jen dráždí.

To mě tedy jen takto napadlo, ale víc ti řekne asi fakt jen lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí