Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer je to pro mne bolestivé a vím že manželka trpí mma problém a předčasnou ejakulaci potřeboval bych radu či pomoc tento problém mám od své puberty od svých 15 let
Otázka, je to psychické nebo fyzické? Existují obě varianty, extrémní přecitlivělost nebo nějaká anomálie pohlavního ústrojí, to je lépe řešitelné než ty psychické.
Strejda Google ti nepomohl?
Napsalo se o tom hodně, v podstatě to postupem času přejde samo věkem, ale u někoho je to fakt na dlouho. Chce to experimentovat, třeba zkusit jestli to není zapříčeněný určitou nervozitou, zkusit se před trochu napít na uvolnění, neřikám že to pak dělat pořád, ale už budeš vědět jak to u tebe funguje. Nějakou dobu před sexem masturbovat, upustíš páru a při sexu nebudeš tak napumpovanej. A pak je dobrý se kontrolovat v hlavě, nenechat se strhnout tím vzrušením, nesoustředit se na penis, ale přenést pozornost třeba na hrudník a zároveň na pomalý hluboký dech. Dechem to vzrušení rozdýchat. Ze začátku to nebude pro tebe moc spontální sex, ale ono se to zautomatizuje a děláš to pro partnerku, né? ![]()
@Kuko 890 píše: Více
Pak existuje hafo možností od kondomu, přes znecitlivující gel až po obřízku. Nejdřív si to otestuj na tom znecitlivujícím gelu a když ti to pomůže, poradím co dál.
Co opravdu pomáhá tak to je kratom. Podle dávky si můžete sám natahovat dobu sexu. Já třeba když si dám čtyři gramy tak vydržím půl hodiny. Když sedm tak se neudělám vůbec a můžu valit jak dlouho to partnerka vydrží.
@Jazzbeda píše: Více
Bezva, nahradit jeden problém jiným 👀
Znecitlivující gely, předchozí masturbace, být v hlavě jinde, speciální úchopy (vygoogli si + další vychytávky), případně pak teda sexuolog/terapeut, pokud domácí experimenty a pokusy nefungují.
@Jazzbeda nějaké vedlejší účinky kratomu? A kde sehnat a jaký?
Smarja, je to návyková látka, chceš bejt závislej? Muset být na kartomu u každýho sexu? Vsadím se, že postupně by sis ho začal dávat i v dalších situacích. Nechceš to řešit nějak rozumneji radši? Nebo se zeptej manželky, jestli je ok, že sice dýl vydržíš, ale budeš závislej.
Očekával jsem, že za kratom schytám kritiku. Neříkám, že to je ideální možnost, ale je to způsob, který funguje. Psal jste, že se vaše manželka trpí, a tohle je jedna z mála věcí, které opravdu pomůžou. Samozřejmě, nejdříve zkuste ty gely znecitlivující a podobně, ale chcete mít sex, když budete mít umrtvený penis? Vedlejší účinky kratomu jsou docela závažné, ale nastávají pouze v případě, když berete kratom několikrát denně. Pokud si ho dáte jednou maximálně dvakrát týdně, žádné vedlejší účinky se nedostaví. Já vás k tomu nenabádám, jenom dávám možnost. Co se týče kratomu, nebudu tady psát, stačí si to zadat do vyhledávače.
Kratom neber…
To je horší než pervitin. Tady místní fetka je úplně mimo. Toho neposlouchej
@Jazzbeda píše: Více
Znecitlivující gel penis neumrtví, jen utlumí extrémní přecitlivělost žaludu a to mu pomůže překonat počáteční nutkání k ejakulaci.
Kdyby se tady zvažovala možnost sexu na drogách, tak může rovnou bodat na peří celou noc, ale to je prostě chujovina.
@Justin Case píše: Více
To je borec, týpek co radí na webu pro maminky třepe dobré kun… Kraviny 🤣