Mobil místo sexu

2
9.11.24 10:09

Mobil místo sexu

Zdravím,
Mam tu nějaké mladé/mladší páry?
Jsem Týna je mi 23 příteli 29.
Spolu jsme krátce (1 rok) a nedávno jsme se sestěhovali. Od té doby spolu nějak moc nemáme sex (třeba jednou za 3-4 týdny) ikdyz se třeba snažím ho nějak vzrušit.. radši se otočí pro mobil. Všechno klape jinak nemáme žádné problémy mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35970
9.11.24 10:16

https://www.emimino.cz/…tahu-540131/
Tady máš stejnou diskuzi. Muzete si pokecat. Akorát slečna už to snáší 6 let. Takže máš šanci to utnout dřív a najít si partnera co bude chtít sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
9.11.24 12:23
@Tynuke píše: Více

Ty jo, jste spolu rok, čerstvě spolu bydlíte. Máte kukat jak králíci. To ho to tedy brzy přešlo. Kdybych se snažila chlapa navnadit, a on se radši otočil pro mobil, tak už by se mnou nikdy sex neměl. Jednou za 3-4 týdny si ho může přežvejknout sám, a ty si najdi někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.11.24 12:45

@arinecka joo, no právě.
Jako on to nějak neřeší nestěžuje si nic, takže to chápu tak, že mu to tak vyhovuje. Ja dálkově studuji a do toho mám brigadu takže taky vždycky chuť nemám..
Chápu ale i přítele, dělá na směny v malym kolektivu teď to tam mají nějaké rozhádané atd na vše beru ohled.
Teď měl týden dovolené a stejně nic. Takže nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
9.11.24 12:51
@Tynuke píše: Více

Asi je na case, abys zacala brat ohledy taky na sebe. To jsou jen samy vymluvy. Predstav si, jak to bude za dva, tri roky? Stejny, nebo jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí