Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicolka172 píše:
No abych to řekla ve zkratce, tak přítel je dost obdařen a pro mě je to občas bolestivé (když se omylem stane hlubší průnik) tak bych se chtěla zeptat, jestli jsou nějaké pozice, které by tomuhle mohly zabránit, stává se to sice úplně minimálně, ale on se na to musí celou dobu soustředit, takže by bylo fajn to nemuset vůbec řešit, děkuju za radu
V pozicích kde to ovladas průnik ty takže např. na koníčka atd.
@Nicolka172 píše:
No abych to řekla ve zkratce, tak přítel je dost obdařen a pro mě je to občas bolestivé (když se omylem stane hlubší průnik) tak bych se chtěla zeptat, jestli jsou nějaké pozice, které by tomuhle mohly zabránit, stává se to sice úplně minimálně, ale on se na to musí celou dobu soustředit, takže by bylo fajn to nemuset vůbec řešit, děkuju za radu
Ty vole co by za to jiné daly ![]()
Zezadu, kdyz lezite na boku, a zkusila bych i variantu, ze lezis na brise a pritel na tobe.
@Pírák píše:Že jo
Ty vole co by za to jiné daly
@Pírák píše:
Ty vole co by za to jiné daly
ona každá o veterinární rozměry nestojí
@Nicolka172 píše:
To chce mazat, mazat, mazat. Ono se to poddá. V nouzi i olivový olej stačí.
@Betty MacDonald píše: Že joa ten vaginální orgasmus je s velkým kladivem prostě boží
Pec nám spadla v tomhle světle získává úplně jiný význam
![]()
@KalamityJohn píše:
Pec nám spadla v tomhle světle získává úplně jiný význam![]()
Ber to s rezervou, to byla nahrávka Pirkovi. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Ber to s rezervou, to byla nahrávka Pirkovi.
Hmmmm. A já si už představoval proč ta pec spadla - nahoře do toho buší až lítají kachle, dole se otřásá popelník, těsto v díži se vlní jako tsunami. ![]()
Doporučuji že zadu na boku nebo v klece že zadu na pejska jak se rika. Když se prohnes v páteří bude to super a nebude tě to bolet… A pokud tam bude i zrcadlo tak je vzrušující jak létají prsa…
@Mazliceksamdoma píše:
Doporučuji že zadu na boku nebo v klece že zadu na pejska jak se rika. Když se prohnes v páteří bude to super a nebude tě to bolet… A pokud tam bude i zrcadlo tak je vzrušující jak létají prsa…
Tak můj první dlouholetý přítel byl obdařený nadprůměrně a sex pro mě nebyl nikdy úplně příjemný, dal se jen snad ve dvou polohách zezadu vůbec, a to jsme zkoušeli snad všecko. Druhý přítel byl spíš širší a krátký, a tam takový problém nebyl, skoro pokaždé jsem s ním měla orgasmus. Teď mám chlapa, který je tak akorat a vetšinou je to dobré, ale třeba chvíli po ms ze
zezadu to nejde, v tu dobu to bolí vzdycky. Mně teda vyhovují spíš menší rozměry, sama jsem drobná a beranidlo fakt pro mě není, takže ne vždycky se dá tenhle nesoulad vyřešit úplně.
Buď ráda. Mnohem horší je, když je dlouhý. To bolí. Do šířky, je to super. Vagina je flexibilni, jen se musí chtít.
Tiež mám partnera ktorý ho má nadpriemený, pri misionárovi treba trocha opatrnosti, ideálna poloha je z boku, tam problém nie je vôbec ani keď sa rozvášnime
. Alebo aj na koníčka
. Každopádne mi príde že sa to po nejakom čase pravidelného sexu zlepšilo a málokedy je to bolestivé.