Problem pri sexu 10

57
8.9.21 17:30

Problem pri sexu 10

Dobry den, obracim se na vas s problemem, jsme s pritelkyni spolu cca 2 mesice, problemm je ze pri sexu s partnerkou nedokazu dojit k vyvrcholeni, aby jsem to objasnil, tak partnerku staci chvili hladit, nebo cokoliv, a uz je „vlhka“ a kdyz se jde na vec, tak je ta jeji vlhkost tak moc extremni ze to pro mne neni vubec intezivni, mysleli jsme si ze to tak bude jen prvnich par dni, jenze uz je to cca 2 mesice, a stale je to furt stejne, skoro furt je mokre i prosteradlo..(az tak moc to je), neni to rozhodne nic co by me osobne vadilo, spise o tom premysli ona ( pripada si pak neschopna) i kdyz jsem rikal ze to vubec nevadi.. udajne ji strasne vzrusuju a proste nevi co s tim uz, ze je neustale ze mne tak vlhka.. je ji 18 let, a mela 2 sexualni partnery, a s nikym to az takhle extremne nemela pry, pro me je to takove neintezivni, da se rict ze toho moc necitim pri tom, jak az tak moc vlhka, takze me vzdy pak musi jen dodelat rukou, coz ji trapi, protoze ona si sex uziva az moc, coz je i videt, ale pak kdyz se koukne na me, tak ma pocit ze ja z toho nic nemam, a ze je ona k nicemu… s moji velikosti urcite problem neni, jsem obdareny, spime spolu skoro kazdy den, ale stale se nam to jeste nepovedlo, zkouseli jsme i nespat spolu par dni, a zadna zmena, jinak partnerka me vzrusuje az moc, v tom urcite neni problem.

netusim jestli to ma nejakou spojitost s moji vydrzi, napr kdyz mi to holky delaly rukou, nebo pusou tak vzdy to trvalo i 20 min, nikdy se mi nestalo ze by jsem se dostal k vrcholu napr za 5 min, kazda se mnou mela vetsinou praci, myslim ze urcite 15 az 20 min, nez se to povedlo.. coz nevim jestli je normalni, kazda holka na to kouka jako ze mam velkou vydrz, ale nevim jestl je to vyhoda nebo ne.

setkal se s tim nekdy nekdo? Dekuji.

Příspěvek upraven 08.09.21 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
8.9.21 17:38

Zkus jí ho fouknout do zadku.

• Citovat
  • Upravit
8939
8.9.21 18:32

Ja jsem se s tim setkala a paradoxne taky u obdareneho partnera. Jen on to nikdy neresil a ja taky ne :mrgreen:. Osobne si myslim, ze problem je, ze potrebujes vetsi stimul a cim je mokrejsi, tim to treni a uzkost bude mensi. Radila bych spise na tvoji strane zvysit vzrusivost, delsi predehru na tve strane, rozhodne nemasturbovat v mezidobi a myslim, ze se i casem sehrajete, tak prijdete na to co se komu libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.9.21 20:14

Pořid odsávačku na to mokro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
8.9.21 20:22

Nehonit. Vážně. Chlapi, který čato mastrubujou, necítí holku, když je pořádně mokrá. Tvoje nádobíčko je zvyklý na pořádnej stisk, tak ho to odnauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.9.21 06:21

Stejnou diskuzi tu založila tvoje holka. Že je mokrá a chlap ze sexu nic nemá. Výsledek diskuze byl, že ti určitě pořádně nestojí a holka si má najít chlapa s větším tlustším pérem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.21 14:33

Jedina moznost

@Klopotkova píše:
Zkus jí ho fouknout do zadku.
  • Citovat
  • Upravit
605
13.9.21 15:11

Jednou jsem toto zažila kdysi s byvalym partnerem pořídili jsme stahovací kroužek nandal si ho na penis byl stále stažený s natlakovany a bylo po problému zkuste to :) není to dráha záležitost třeba by vám to také mohlo pomoci postupem času už tak mokrá být nemusí třeba za dva roky až ten woooow chtíč vyprší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí