Nedokážu opustit lidi

Anonymní
8.9.21 00:29

Nedokážu opustit lidi

Dobrý večer… Je mi 18, trápí mě poslední dobou jedna věc… Nedokážu opustit lidi, přítel chtěl ze vztahu odejít že to neklape ale řekl že mě miluje, tak jsem ho prosila až brečela aby zůstal… Prostě nedokážu opustit lidi.. nejde to.. stalo se mi to i u nejlepší kámošky.. prostě mi lhala ponižovala mě.. ale i tak jsem jí nedokázala opustit, pořád se s ní bavím i když vím co mi dělá… Prostě bez lidí které mám hrozně ráda nedokážu je opustit… Když jsem bez nich, nespím nejím, všechno mi je připomíná, mám strašný úzkosti a tlak na srdci…😔
Přeju svému partnerovi to nejlepší chci aby byl šťastný, ale co já? Vím že když ho nechám jít tak on si najde brzy jinou… A mě to bude trápit stokrát víc, protiví se mi jiný kluci, zvedá se mi žaludek kdybych měla jiného kluka, prostě se ho nedokážu vzdát,😔 😔 už několikrát jsme se rozešli.. a nedávala jsem to.. hodněkrát jsem si ubližovala jen aby ta bolest v srdci nebolela..😔 když odejde, přijde mi jak kdyby byl každý cizí, jak kdybych se ztratila, ale s ním se cítím v bezpečí v klidu… Prostě nevím co mám dělat, prosím poraďte mi😔 děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
8.9.21 00:41

Jednoznačně doporučuji navštívit psychologa. A zapracovat na sebevědomí. Aby tě někdo chtěl opustit a ty ho prosila v slzách aby zůstal nebo aby tě někdo ponižoval a ty se s ním i tak dál bavila… Není normální.

Hodně štěstí :hug:

• Citovat
  • Upravit
723
8.9.21 04:14

Budeš žít ve strachu, když si budeš u těla držet lidi, kteří s Tebou nechtějí být a ubližovat jim. Znám to z té druhé strany. Já se takhle kdysi nechala vydírat někým jiným. Nejdřív kamarádka, pak přítel. A musím říct, že mi to fakt zničilo tři roky života, bylo mi 17. Do začátku dost k ničemu.
Upřímně nevím, jestli Ti v tomhle psycholog pomůže. Já k psycholožce chvíli chodila a nebylo mi to k ničemu. Spíš jsem si své psychické problémy musela srovnat sama v sobě.
Myslím, že Tobě totiž dělá problém hlavně vědomí, že bys měla vystoupit ze zajetých kolejí. Strach ze změny a samoty. Čas trávíš jen s přítelem? Co zkusit se upnout i na něco jiného? Nějaké koníčky, vyplnit už dopředu čas, který bude prázdný, až přítel odejde. A bude něco, co zůstane stejné i po rozchodu. Obklopit se i jinými lidmi.
Hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35893
8.9.21 07:24

Najdi si dobryho psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
8.9.21 09:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer… Je mi 18, trápí mě poslední dobou jedna věc… Nedokážu opustit lidi, přítel chtěl ze vztahu odejít že to neklape ale řekl že mě miluje, tak jsem ho prosila až brečela aby zůstal… Prostě nedokážu opustit lidi.. nejde to.. stalo se mi to i u nejlepší kámošky.. prostě mi lhala ponižovala mě.. ale i tak jsem jí nedokázala opustit, pořád se s ní bavím i když vím co mi dělá… Prostě bez lidí které mám hrozně ráda nedokážu je opustit… Když jsem bez nich, nespím nejím, všechno mi je připomíná, mám strašný úzkosti a tlak na srdci…😔
Přeju svému partnerovi to nejlepší chci aby byl šťastný, ale co já? Vím že když ho nechám jít tak on si najde brzy jinou… A mě to bude trápit stokrát víc, protiví se mi jiný kluci, zvedá se mi žaludek kdybych měla jiného kluka, prostě se ho nedokážu vzdát,😔 😔 už několikrát jsme se rozešli.. a nedávala jsem to.. hodněkrát jsem si ubližovala jen aby ta bolest v srdci nebolela..😔 když odejde, přijde mi jak kdyby byl každý cizí, jak kdybych se ztratila, ale s ním se cítím v bezpečí v klidu… Prostě nevím co mám dělat, prosím poraďte mi😔 děkuji.

A proč to tak máš? Bojíš se být sama? Bojíš se, že si nenajdeš nové přátele? Zkus najít důvod, proč tomu tak je. A samozřejmě, pokud se ti to nepodaří samotné, lze se přidat k doporučení, aby ti s tím pomohl nějaký psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí