Krvácení při užívání antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
23.7.19 22:09

Ano, tělu to nemusí sedět. Pořád do něj cpeš hormony. Pauzu to chce. mám pocit že doktor říkal max spojit tři plata, ale už nvm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
23.7.19 22:12

@P4ja
Takže bych měla dobrat plato a udělat pauzu? Ještě jsem přemýšlela, že to přeruším a udělám ji hned, ale nebyla jsem si jistá, jestli je to dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.7.19 22:14

Prostě uz ti ta ha dele krvaceni neudrzela… Na tom neni nic divnyho. Platicko bych dobrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
23.7.19 22:14

@Lilyee a proč jsi vynechala pauzu tolikrát? :think: jako jednou když je potřeba ms posunout ok ale jako víc jak dvě plata bych nespojovala právě protože tam už je pak asi docela vysoký riziko špinění případně rovnou ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.7.19 22:16

Dober plato a udelej pauzu.

• Citovat
  • Upravit
9
23.7.19 22:20

@Ravedd
Bylo mi řečeno, že je v pořádku vynechat pauzu víckrát. Tak jsem tomu věřila, ale mohlo mě napadnout, že ne každý to snáší stejně dobře jako některé holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.19 22:22

Jinak děkuju za rady, jsem ráda, že mi tu někdo vůbec odpověděl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
23.7.19 22:24

Hlavně se nauč to brát zodpovědně a přestaň si myslet, že zobeš lentilky. Jsou to hormony a má svůj zásadní důvod, že kopírou měsíční cyklus!!! Už takhle prostě dotovat tělo hormony zvenku je kompromis - neplivu na něj, sama jsem z těch, kterým HA dost výrazně zvyšuje kvalitu života, ale ANO, prostě je to medicínský kompromis - a dělat si v měsíčních cyklech bordel ještě tím, že si je budeš opakovaně zkracovat na tři týdny, je obrovská kravina.
Počítej - 3 měsíce x 4 týdny je 12 týdnů, 3 měsíce x 3 týdny je 9 týdnů. Teď budeš chtít po vlastním těle, aby krvácelo v půlce přirozeného cyklu. Bájo, ne? Však na tu dělohu nevidíš, co je ti po ní…
Nepoznáš následky hned, ale jestli tohle budeš praktikovat dál, tak pak se budeš v pětadvaceti děsně divit, kde je po vysazení prášků menstruace, ovulace a vzápětí kde je nejbližší reprodukční klinika.
Takže se začni chovat trochu zodpovědně a ber ty prášky tak, jak jsou určené, a pauzu vynechávej jen při naprosto výjimečných příležitostech.
Nebo si aspoň zapiš za uši, že za budoucí problémy nemůžou prášky, ale tvoje blbost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
23.7.19 22:29
@Lilyee píše:
@Ravedd
Bylo mi řečeno, že je v pořádku vynechat pauzu víckrát. Tak jsem tomu věřila, ale mohlo mě napadnout, že ne každý to snáší stejně dobře jako některé holky.

Hele… nechci znít zle, opravdu ne ;) Ale pokud jde o tvoje vlastní zdraví, NIKDY neřeš ostatní, ale jen sama sebe ;)
I když nechám stranou, že časem zjistíš, že někteří lidí jsou schopní nakecat cokoliv :D Tak si pamatuj, že zejména hormonální nastavení je opravdu strašně individuální… když naženeš do místnosti deset holek, nikdy nebudou mít stejné reakce a stejné zkušenosti.
Takže opravdu poslouchej doktory, čti příbalovky a nedej na to, „co se povídá“, a zejména ne na to, čí tělo co zvládne :D Nejde o cizí těla jde o tvoje :) A je tvoje volba, jestli se k němu chceš chovat ohleduplně, nebo ne. Oukej? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.19 22:31

Tak jedna věc je, že teď už vím, že se to takhle nedá dělat a druhá věc, že už teď vím, že děti mít nechci, ale to není samozřejmě důvod poškozovat své tělo jen díky tomu, že o dané věci nevím dostatek informací a potom se stane zbytečná chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.19 22:32

@LAlezane Hele souhlasím s tím, že HA nejsou lentilky a taky jsem prodlužovala jen v nejnutnějších případech. Ale myslíš, že při jejich braní je vůbec nějaký přirozený cyklus? Že je co kopírovat? Spíš mně přijde, že jsou nastaveny na těch cca 28 dnů cyklu, aby se to nepletlo. Jinak mně třeba HA do cyklu nezapadá, protože ho mám nastavený na 33-34dnu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.19 22:36

@LAlezane
Tak teď už vím, že to moje tělo takhle nesne, takový systém, jaký jsem mu nastavila a myslela si, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.7.19 22:39
@Lilyee píše:
@LAlezane
Tak teď už vím, že to moje tělo takhle nesne, takový systém, jaký jsem mu nastavila a myslela si, že to bude v pořádku.

No, ono stejně uvidíš až budeš chtít otěhotnět a nebo vysadis. To se pozná až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.19 22:41

@P4ja
Chápu. Tak zatím je ještě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
23.7.19 23:03
@Lilyee píše:
Tak jedna věc je, že teď už vím, že se to takhle nedá dělat a druhá věc, že už teď vím, že děti mít nechci, ale to není samozřejmě důvod poškozovat své tělo jen díky tomu, že o dané věci nevím dostatek informací a potom se stane zbytečná chyba.

No chyba to určitě byla ale alespoň to víš :) každopádně říkat ve tvým věku že víš že děti nechceš je hrozně brzo a za pár let to může být jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí