Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
může mi někdo poradit, mám BC High Trek, jsem s ním docela spokojená, ale mám problém s aretací předního kola. Páčka na přepnutí je na madle a neustále se mně sama přesunuje z volné pozice do pozice zaaretování. Pokud při jízdě páčku nedržím, během minuty/dvou se mi přední kolo zablokuje do rovné polohy. Je to dost k naštvání
. Stává se to někomu, kdo tento kočárek má, nebo je to nějaká vada, na kterou budu muset najít opravnu???
Předem díky a rady
Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...Ahoj, neporadím, ale nestávalo se mi to
, takže spíš asi špatná zpráva…
Držím palce, musí to být k vzteku.
Tak já to měla to samé, neustále se mi páčka vracela, jinak jsem byla max. spokojená.
A povedlo se Ti to nějak vyřešit, nebo jsi si na to prostě zvykla? Já jsem takový technik, tak mně napadlo rozšroubovat tu krabičku s ovladačem. Asi to dnes odpo zkusím..... ![]()
Tak já jsem si spíš zvykla, no hlavně neměla jsem ho dlouho, asi 4měsíce a přešla jsem na golfky. Ale těžko jsem se s ním loučila, já jsem blázen do kočárků, takže jsem jich měla hodně,tenhle patřil mezi favority, až teda na tuto vadu, jsem s ním byla max. spokojená.Zkus to prozkoumat no
, nebo jestli je v záruce, tak se zeptat v servisu.