Problém s čůráním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
19.10.05 11:42

Problém s čůráním

Ahojky maminy,
mám problém se svým dvaceti měsíčním synem. Nevím, jak ho mám naučit čůrat na nočník. Když mu řeknu, aby si šel sednout na nočník, tak jde a vydrží tam sedět třeba i hodinu, ale hned jak ho obléknu, tak se mi počůrá. Zkoušela jsem snad úplně všechno, ale nevím jak na něj. Můžete mi prosím někdo poradit? Moc děkuji, Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
19.10.05 12:00

Ahoj Terko,
nevěš hlavu, ono to jistě brzo přijde… Ale ještě mě napadá, zkusila jsi koupit redukční sedátko a po:,–(it ho na klasic. záchod, některé děti prý na nočník ani nikdy nechodí… 8)
No a potom se sem tam zeptat jestli nepotřebuje čůrat, ale třeba k tomu ještě nedozrál, protože nejlepší je když začnou děti hlasit sami že potřebují čůrat..
Přeji ti hodně trpělivosti!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
19.10.05 13:22

Kup dětské prkénko na WC a ber ho sebou na záchod když jdeš ty. Jestli je už dost zralej, tak se snad chytí, hlavně na splachování :lol: . Vyčůrá (vykaká) se maminka a za odměnu smí spláchnout, pak to zkusí děťátko. No a pokud ho to nezaujme, tak možná není ještě vhodná chvíle, tak vás přestaň trápit a odlož to na později. Hlavně nehrotit, nehrotit, nehrotit.
Bludička + Kamča + Janeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
19.10.05 19:09

Ahoj, kamarádce to syn dělal také. Vydržel šíleně dlouho na nočníku a pak s úlevou se vyčural do pleny. Vykašlala se na to a ve dvou a čtvrt si sám šel sednout a vyčural se. Do té doby, jak ho na něj všichni všude nutili, tak byl bloknutý, o pár měsíců později samotného začaly pleny otravovat a byli za pár dní bez plen, protože prostě ON už nechtěl pleny… ne maminka, babičky… :-)

Takže klíííííííííííd :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.10.05 20:38

Ahoj holky,
mě se osvědčilo dát malému napít na nočníku, rázem se vyčůral a hned mohla následovat pochvala. Nočník nám vydržel 14 dní a pak začal chodit na záchod s dětským prkýnkem. Jako máma a táta. :-)
Pa Štěpík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect