Problém s diplomovou prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No jak tak koukám na její předchozí založené diskuze, tak o studiu nemá jasno ani jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
No jak tak koukám na její předchozí založené diskuze, tak o studiu nemá jasno ani jeden.
Vlhký sen každého zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je hustý… aby za chlapa pritelkyne psala na mamaforum kvůli bakalarce… chce to zapojit mozek, pokud vam oběma tedy už nudou někam neutekl, když jste ho doteď nepoužívali. Místo emimina mu zapni Google. Ten mu hned najde milion info, ale obávám se, že ani jeden z vás nebude schopnej vyselektovat, co je relevantní zdroj a co ne. Taky existují knihovny, jak klasické, tak školní. A v neposlední řadě, zcela jistě má vedoucího práce, tak přece není nic jednoduššího, než se poradit a ním. Jenže to by pán musel přiznat, že ví kulový a že ho ani nenapadlo najít si knížku nebo zapnout Google… bože, jak něco takového může studovat VŠ, doufám, že ji aspoň nedokonci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak píše bakalarku nebo diplomku? Proč si vybírá téma o kterém absolutně nic neví? Proč nezajde za vedoucím práce, ten jej normálně nasměruje. Proč je tak neschopný, že to za něj řešíš ty?
Bakalářka je taky diplomka. Může být buď diplomová bakalářská nebo magisterská práce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle téma mně připadá spíše jako vtip. Nevšiml jsem si, že by se zakladatelka během několikadenní diskuze zapojila. Pravděpodobně se jen baví na tom, co jí napíšeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Ale tak maminy nebude zlé a řekněte co vše víte o hlinikovych slitinach. Já začnu. Hlinik má chemickou značku AL a dělá se z něho alobal. To je tak vše co vím.
Odstěhoval se do Humpolce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit