Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zara.Ray píše:
Taky si spíš myslím že je to tím stresem, možná neznalostí navzájem. Rozhodně to nemyslím zle, ale třeba jsi pro něho až moc atraktivní. Třeba se bojí že nakonec nebude takový jakého si představuješ. Přeci jenom je mladší a třeba mu zrovna tohle dělá problém.
Mám kamarádku a měla úplně stejný problém. Stejně věky u obou a on se nemohl rozhoupat. Byl strašně stydlivý.
Musíš si na to udělat čas. Uvař něco dobrého, dejte si dobře vínko k tomu, nějaký film, společná koupel a pokud nic nebere jak tu bylo psáno tak se prostě ma tohle chytínezapomeň na hezké prádlo.
to musí klapnout
Holka, vsechno tohle ma..az na vareni… ani jeden nepijeme teda
, vidame se opravdu kratce na to, abych mu vyvarovala
to az casem… uvidim, kam to bude smerovat… jinak ma vsechno, co si chlap muze v posteli predstavit… striptyz..proste vse… taky jsem to prisuzovala tomu vekovemu rozdilu…ale podle toho, jak poznavam jeho osobnost, tak je spise rad za starsi… a celkove… postavil se na vlastni nohy a jeste nemel 18… sport ho k tomu donutil, takze to bych pricetla k. Jeho veku a je na triceti… nejsem zadna modelka… vypracivany kazdy kousek tela a dalsi… jediny my asi plus…co tvrdi on, ze vypadam o dost mladsi nez jsem a jsem moc roztomila a mrnava… coz jsem..164 a on 198… tak kde je problem ![]()
Kdyz se do toho pustime, tak je jak nerizena strela… v prve rade ja… a jemu I stoji, ale kdyz ho zabrzdim, ze si chci I ja hrat s nim, tak protestuje a je I po erekcipak a necha, me se to po chvili podari, dojde ke styku, samo ze I oral, ten hodne… ale je to makacka to dostat tam kam chci.. no a proste bez vyvrcholeni… na otazlu jestli mu to jde I pri masturbaci, tak mi rekl, ze aby pravdu rekl, tak na to nema ani pomysleni…