Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na dálku je diagnostika těžká, natož od laiků. Ano může to být stresem, vytížením, nedostatkem odpočinku. Ale každý chlap je jiný. Můj to má ze zdravotních problémů po úrazu. Jiný to může mít jiným zdravotním problémem. Dokud si on nezajde k doktorovi, důvod nezjistíte ani jeden. Pokud nechceš domněnky, budeš ho muset nějak kulatně k tomu doktorovi dostrkat.
Nebere nějaké svinstvo, co do sebe sypou ti svalouši?
… a tohle může být nějaký vedlejší účinek? Jinak já měla kdysi dávno podobný problém s partnerem, říkal jak jsem krásná, jak ho přitahuji, ale jak mělo dojít na věc, nic. Bylo mi tenkrát 21? Brala jsem to jako výzvu
vzala si sexy prádlo a udělala všechno proto aby mi nešlo odolat. Vyšlo to. Od té doby jsme pak neměli problém ![]()
@Lucius08 píše:
Nebere nějaké svinstvo, co do sebe sypou ti svalouši?… a tohle může být nějaký vedlejší účinek? Jinak já měla kdysi dávno podobný problém s partnerem, říkal jak jsem krásná, jak ho přitahuji, ale jak mělo dojít na věc, nic. Bylo mi tenkrát 21? Brala jsem to jako výzvu
vzala si sexy prádlo a udělala všechno proto aby mi nešlo odolat. Vyšlo to. Od té doby jsme pak neměli problém
Neboj se, ze jsem se ho na to neptala.. ale pry ne. Drogy jako takove bych nejspis vyloucila uplne a anabolika, cert vi, ale kdyz si ho vybavim pred dvema roky, kdy jsem posilovnu zacala navstevovat, tak je vahovy a vizuelni pribytek velmi viidtelny. Zas na druhou stranu, je to byvaly fotbalista a fittrener. Mel by jit tem lidem prikladem, kdyz uz jim urcuje i smer, jak se zdrave a spravne stravovat. Scena se spodnim pradlem uz tu byla. Mel to i s taneckem.
ze by podvedoma nervozita z toho ze jsem o tolik starsi? Nevim, co na me muzsky videj a uz vubec, co zrovna tenhle. Jsem jak magnet, nejsem zrovna dvakrat sebevedoma zenska, ktera svych prednosti vyyuziva ve svuj prospech… ale oni jen nekoukaji, ale i chodej za mnou a musi mi to i rict, jestli o sobe vim, ze jsem takova a makova, az me kolikrat mrzi, ze muzsky ve me videj jen tu hracku do postele.
Ale kdyz uz me tak videj tedy, rikam si, jestli neco spatne ja a nebo to, ze ja jsem v techto vecech velmi otevrena, nejsem stydliva a ze by to vedlo k tomuhle… asi ho vazne budu muset nejak dokopat k nekomu…
@Anonymní píše:
Nevim na koho se obratit, proto to zkusim tu. Kratce se vidam s muzem, se kterym, kdyz dojde k intimnostem, ma problemovou erekci a problem s vyvrcholenim. Nechci dostavat rady plne domenek, ale rady od nekoho, kdo se s timto tez setkal. Abych rekla vse potrebne, co muze priblizit duvod poruchy. Jsem 33 leta zena, pro nej, jak mluvi, velmi pritazliva. Bohuzel, je tu tento problem, tvrdi, ze nevi proc, ale je i mozne, ze mi to nechce rici a dost se venuje tedy me jinym zpusobem. On je 23 lety mlady muz, 198 cm vysoky, 108 kg. Je fittnestrener, dela individualne kazdemu klientovi plan jak na cviceni tak i jidelnicek, coz mu zabira dost casu. Postupne se z nej snazim dostat informace, jako v kolik chodi spat, jestli vubec odpociva a zatim mi to dava odpoved, ze ne. Priznam se, ze me napadly i drogy, spi velmi malo a prakticky cely den travi ve firnesscentru s klienty, kterym se opravdu poctive venuje. Nechci za nim zavrit dvere jen pro tento problem. Napadla me i ma malickost, ale pry nic spatne nedelam, pry chce, ale nejde to, ze to sam nechape. Snazim se tomu prijit na kloub a pomoci mu, proto se ptam i tu. Mockrat dekuji vsem, kteri poradi.
Hádám doping nebo nemoc. Skoro nespí? Sám radí druhým a huntuje si tělo? On nemá problém JEN s erekcí, ale celkově v přístupu k sobě samotnému.
Taky mě napadla ta anabolika. Zkusila bych pátrat u lidí, kteří ho znají, zda něco nezobe..
Taky si spíš myslím že je to tím stresem, možná neznalostí navzájem. Rozhodně to nemyslím zle, ale třeba jsi pro něho až moc atraktivní. Třeba se bojí že nakonec nebude takový jakého si představuješ. Přeci jenom je mladší a třeba mu zrovna tohle dělá problém.
Mám kamarádku a měla úplně stejný problém. Stejně věky u obou a on se nemohl rozhoupat. Byl strašně stydlivý.
Musíš si na to udělat čas. Uvař něco dobrého, dejte si dobře vínko k tomu, nějaký film, společná koupel a pokud nic nebere jak tu bylo psáno tak se prostě ma tohle chytí
nezapomeň na hezké prádlo.
to musí klapnout ![]()
Tak za prve. Vim, jak se citis. Je to hrozne frustrujici a pripadas si hrozne.. Kazdopadne pokud nema problem jen s erekci, ale i s ejakulaci, videla bych problem psychickeho razu (treba i nejaka predchozi zkusenost) nebo ruzne fitness preparaty. Kazdopadne i ve fitness jsou produkty, ktere podporuji muznost. Myslim, ze se to jmenuje Tribulus a musim rici, ze to funguje..:-) Kazdopadne bych rekla, ze pokud si nehuntuje telo nejakymi temi preparaty, tak se to casem srovna. Ver mi. Hoooodne moc dela trema a psychika vubec. Nam tedy pomohlo, kdyz jsme se o tom nebavili a nesoustredili se na to. Byl vic v pohode, nez kdyz se to resilo. No a pak hlavne chvalit, chvalit a chvalit. Chlapum se musi to ego proste porad načechrávat. ![]()
Vsadila bych na nějaký ty doplňky stravy
Je to smutný, když si takhle mladej chlap huntuje zdraví kvůli svalům ![]()
Buď anabolika, nebo stres. Jinak to nevidím. Vždyť kdy jindy by měl šu**t jako nezřízený ![]()
Nepíšeš, jak se jeho problémy projevují. Nepostaví se mu ani když mu to děláš rukou nebo pusou? A masturbovat mu jde? Možná by jste mohli začít tímto…?
@Anonymní píše:
Neboj se, ze jsem se ho na to neptala.. ale pry ne. Drogy jako takove bych nejspis vyloucila uplne a anabolika, cert vi, ale kdyz si ho vybavim pred dvema roky, kdy jsem posilovnu zacala navstevovat, tak je vahovy a vizuelni pribytek velmi viidtelny. Zas na druhou stranu, je to byvaly fotbalista a fittrener. Mel by jit tem lidem prikladem, kdyz uz jim urcuje i smer, jak se zdrave a spravne stravovat. Scena se spodnim pradlem uz tu byla. Mel to i s taneckem.ze by podvedoma nervozita z toho ze jsem o tolik starsi? Nevim, co na me muzsky videj a uz vubec, co zrovna tenhle. Jsem jak magnet, nejsem zrovna dvakrat sebevedoma zenska, ktera svych prednosti vyyuziva ve svuj prospech… ale oni jen nekoukaji, ale i chodej za mnou a musi mi to i rict, jestli o sobe vim, ze jsem takova a makova, az me kolikrat mrzi, ze muzsky ve me videj jen tu hracku do postele.
Ale kdyz uz me tak videj tedy, rikam si, jestli neco spatne ja a nebo to, ze ja jsem v techto vecech velmi otevrena, nejsem stydliva a ze by to vedlo k tomuhle… asi ho vazne budu muset nejak dokopat k nekomu…
A oralek jsi zkusila? Jako,, předehru,,? Buť ráda, že se líbíš
neusmivas se třeba hodně? Já nějak se směju furt a ani si to neuvědomuju, upozornil mě na to až manžel
Prý, že furt koketuju
a pravda je, že jsem si na to začala dávat bacha abych zjistila jestli to je fakt tím a ano
přestali mě ti chlapi oslovovat a říkat mi jak jsem hezká a bla bla. Navic nevím jestli máš děti nebo ne, ale jestli ne, třeba si myslí, že nechceš a to je může imponovat taky
. Jinak k těm preparátum… Jednou se mě ex ptal, že má možnost mít nějaký supr doplňek ale že tam je vedlejší účinek právě ta erekce. Nakonec se na to vykašlal. Ale ti chlapi v tom fitku to je někdy síla, jak vidím jak to má velký bradavky, jeden dokonce měl bradavku tak 2-3cm dlouhou. Někdy jsou ty svaly tak veliké, že to prostě nemůže být přirozeně o když trvdi, že jo… bůh ví, co zobaji, jen aby byli větší než kámoš
![]()
Takovo krizovku jsme meli s manzelem(jsme spolu teda uz skoro dvacet let). Byl z toho iplne v prdeli. Ale bylo jasny, ze to bylo ze stresu. Moc prace, bouracka v aute a narodilo se nam mimi. Toto vse udelalo sve a par tydnu to v posteli proste nefungovalo.
Takze stres muze byt velky kazisuk ![]()
Sazela bych na stres nebo jelikoz ma k tomu diky sve profesi blizko, tak i nejaky ty bobule ![]()
Ať to řeší s lékařem. Nejprve obvodní lékař a základní prohlíkda - nejpodezřelejší jsou kardiovaskulární poruchy. To že cvičí neznamená, že musí být zdravý.
Další obvyklým podezřelým je deprese/úzkosti - má mnoho různých příznaků a ta nespavost je docela výmluvná. To že si toho na výkon orientovaný chlap, který je zvyklý jít přes bolest nevšímá a nechce to vidět není neobvyklé.
U člověka co se pohybuje ve fitness jsou vždy v podezření i steroidy či jiné vypečené doplńky.
Ale vy to nevyřešíte - nemáte laboratoř a diagnostické nástroje, natož možnosti léčby.
Řešit to musí on sám, musí uznat že má zdravotní problém a zajít za lékařem.
@elena.78
Ja se ho ptala… vi, ze mi to muze rict.. nikde bych ho nepraskla…ale dnes se pochlubil uz sestym kafem… pomalu nespal… takhle to, dal nejde… vidame se opravdu kratce, ale mam o nej obavy
Nevim na koho se obratit, proto to zkusim tu. Kratce se vidam s muzem, se kterym, kdyz dojde k intimnostem, ma problemovou erekci a problem s vyvrcholenim. Nechci dostavat rady plne domenek, ale rady od nekoho, kdo se s timto tez setkal. Abych rekla vse potrebne, co muze priblizit duvod poruchy. Jsem 33 leta zena, pro nej, jak mluvi, velmi pritazliva. Bohuzel, je tu tento problem, tvrdi, ze nevi proc, ale je i mozne, ze mi to nechce rici a dost se venuje tedy me jinym zpusobem. On je 23 lety mlady muz, 198 cm vysoky, 108 kg. Je fittnestrener, dela individualne kazdemu klientovi plan jak na cviceni tak i jidelnicek, coz mu zabira dost casu. Postupne se z nej snazim dostat informace, jako v kolik chodi spat, jestli vubec odpociva a zatim mi to dava odpoved, ze ne. Priznam se, ze me napadly i drogy, spi velmi malo a prakticky cely den travi ve firnesscentru s klienty, kterym se opravdu poctive venuje. Nechci za nim zavrit dvere jen pro tento problem. Napadla me i ma malickost, ale pry nic spatne nedelam, pry chce, ale nejde to, ze to sam nechape. Snazim se tomu prijit na kloub a pomoci mu, proto se ptam i tu. Mockrat dekuji vsem, kteri poradi.