Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ani provident mi nic nepujci..pac jsem na ty mateřskýtak newim co budu dělat. Čas letí a já jen hledám na netu co by šlo. Snad jen nějaká hypotéky profi, ale recenze hrozný..
Napiste mi do SZ telefonni cislo.
@Anonymní píše:
bezhotovostně?, Jako že spolehlivému zákazníkovi nabídnou bezhotovostní a pak mu řeknou, že to nebylo myšleno vážně a dají jen hotovost?? To je jen příklad - a z praxe - moje matka Provident dělá a tak vím, že její šéf zamítá bezhotovostky všem, a může to být i léty prověřený zákazník, a díky tomu také vím, že to je také jen bludný kruh.
Tak asi zalezi na manazerovi, u nas jsou klienti s bezhotovostkama. Samozrejme je to pro Provident nevyhodnejsi, protoze se zaprve min preplati a za druhe tam nejsou vybery, takze obchodaci z toho nic nemaji pak.
Zakladatelko, nevím, jak je to se soudním exekutorem, ale pokud jde o exekuci z finančního úřadu, je možné domluvit se na splátkovém kalendáři. Exekuce bývají krajním řešením a pokud Vaše maminka reagovala na dřívější kontakty z fin. úřadu a nedělala „mrtvého brouka“ neměl by to být problém, se tam domluvit. Minimálně za zeptání nic nedá.
No bohužel to finanční pohledávka není, ale nebankovni půjčka. No je to vskutku dost těžká chvilka..a jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Zdravím, prosím radu, protože na to koukám jak bacil na ibalgin
Dnes jsem koukla na účet a najednou vidím z dneška exekuci - NIKDE NEVÍM O ŽÁDNÉM DLUHU, ale co mě překvapilo je, že je to TYP: STÁTNÍ BLOKACE. Na ten exekuční úřad se dnes nedovolám, psala jsem jim alespoň mail, ale obvolávám všechny instituce. U VZP žádný dluh nemám, na sociálku se snažím dovolat.. Nenapadá vás, co by ještě mohlo být vedeno jako dluh u státu? Nikdy jsem žádnou pokudu nedostala, ani třeba v metru
Částka není tak strašná, je pod 10 000, ale jsem prostě v šoku, protože si ničeho nejsem vědoma. Prosím anonym
Ani provident mi nic nepujci..pac jsem na ty mateřský
tak newim co budu dělat. Čas letí a já jen hledám na netu co by šlo. Snad jen nějaká hypotéky profi, ale recenze hrozný..