Problém s exekucí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.14 12:15

Ani provident mi nic nepujci..pac jsem na ty mateřský :roll: tak newim co budu dělat. Čas letí a já jen hledám na netu co by šlo. Snad jen nějaká hypotéky profi, ale recenze hrozný.. :,(

• Citovat
  • Upravit
14210
8.7.14 15:17
@Anonymní píše:
Ani provident mi nic nepujci..pac jsem na ty mateřský :roll: tak newim co budu dělat. Čas letí a já jen hledám na netu co by šlo. Snad jen nějaká hypotéky profi, ale recenze hrozný.. :,(

Napiste mi do SZ telefonni cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.7.14 15:20
@Anonymní píše:
bezhotovostně?, Jako že spolehlivému zákazníkovi nabídnou bezhotovostní a pak mu řeknou, že to nebylo myšleno vážně a dají jen hotovost?? To je jen příklad - a z praxe - moje matka Provident dělá a tak vím, že její šéf zamítá bezhotovostky všem, a může to být i léty prověřený zákazník, a díky tomu také vím, že to je také jen bludný kruh.

Tak asi zalezi na manazerovi, u nas jsou klienti s bezhotovostkama. Samozrejme je to pro Provident nevyhodnejsi, protoze se zaprve min preplati a za druhe tam nejsou vybery, takze obchodaci z toho nic nemaji pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.7.14 15:31

Zakladatelko, nevím, jak je to se soudním exekutorem, ale pokud jde o exekuci z finančního úřadu, je možné domluvit se na splátkovém kalendáři. Exekuce bývají krajním řešením a pokud Vaše maminka reagovala na dřívější kontakty z fin. úřadu a nedělala „mrtvého brouka“ neměl by to být problém, se tam domluvit. Minimálně za zeptání nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.14 18:37

No bohužel to finanční pohledávka není, ale nebankovni půjčka. No je to vskutku dost těžká chvilka..a jsem zvědavá jak to dopadne :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.17 11:10

Zdravím, prosím radu, protože na to koukám jak bacil na ibalgin 8o Dnes jsem koukla na účet a najednou vidím z dneška exekuci - NIKDE NEVÍM O ŽÁDNÉM DLUHU, ale co mě překvapilo je, že je to TYP: STÁTNÍ BLOKACE. Na ten exekuční úřad se dnes nedovolám, psala jsem jim alespoň mail, ale obvolávám všechny instituce. U VZP žádný dluh nemám, na sociálku se snažím dovolat.. Nenapadá vás, co by ještě mohlo být vedeno jako dluh u státu? Nikdy jsem žádnou pokudu nedostala, ani třeba v metru :zed: Částka není tak strašná, je pod 10 000, ale jsem prostě v šoku, protože si ničeho nejsem vědoma. Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel