Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
A nemuzes neco treba prodat? Zkus jeste jednou ty banky. Treba ti nektera pujci. A nemas sanci si privydelat?
Bohužel banky mi nepujci, jsem na mateřský. Na brigádu chodím, ale nic našetřeno nemam ![]()
A manzel? Partner? Vybrat stavebko, zivotko nebo tak neco? Neco prodat?
@Anonymní píše:
Bohužel banky mi nepujci, jsem na mateřský. Na brigádu chodím, ale nic našetřeno nemam
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Prosím o anonym, protože mi to není milýMoje mamka ma exekucí a zabavili dům a přišel dopis od exekutora, ze když do 90 dní nezaplatí tak bude dům poslán do dražby. No jenže jedna se o 40 tisíc a mi na to nemáme a nikdo ze známých, príbuzných nám nepujci. Mamka me slíbila, ze když to zvládneme zaplatit, ze mi to přepíš, aby se takového neopakovalo. Jenže já si na to muzu půjčit jen od lichvaru..nikdo jiný mi bohužel nepujci. Holky prosím poraďte něco co se stim dá jiného dělat. Nebo aspoň která nebankovni půjčka je solidní. Moc moc dekuji.
Nebankovní přeplatíš všechny o dost. Otázka je jestli to není lepší přeplatit než kvůli 40 tisícům přijít o dům
. Přece jen ten dům má daleko větší hodnou. Prověřený je Provident, Cofidis, Homecredit, ale jak píši každopádně to o dost přeplatíš. Dům bych si nechala přepsat hned, na nějaké potom bych nehrála ani s rodinou.
Prodat taky nemam co
Achjo zkusím jeste ten home credit
a uvidime ![]()
Hnet to přepsat nejde je to zastaveny a tim disponovat mamka nemůže ![]()
Delam pro Provident, pripadne muzu zaslat podminky na SZ. Nebo manzel dela pujcky, kde se dava nemovitost do zastavy a je tam pak nizsi urok.
Jestli budete mit zajem napiste do zprav.
@Jolynka píše:
Delam pro Provident, pripadne muzu zaslat podminky na SZ. Nebo manzel dela pujcky, kde se dava nemovitost do zastavy a je tam pak nizsi urok.
Jestli budete mit zajem napiste do zprav.
Provident?? tak s tím bych se nechlubila v diskuzi někomu, kdo potřebuje pomoc s exekucí, půjčit 10 tis a splácet 18…každý týden zvoní na dveře škrkavka…Ještě lepší je těch jejich 50…vrátit 80tis a kousek…
@Anonymní píše:
Provident?? tak s tím bych se nechlubila v diskuzi někomu, kdo potřebuje pomoc s exekucí, půjčit 10 tis a splácet 18…každý týden zvoní na dveře škrkavka…Ještě lepší je těch jejich 50…vrátit 80tis a kousek…
Vybrat si právě tuto firmu je přece osobní volba. Nikdo nikoho nenutí jim zavolat.To je milion keců na Provident, ale na půjčování jsou někomu dobří, že. Tak si zavolejte jinam, když jsou jinde lidumilové.
@Anonymní píše:
Vsak ja to nikomu nenutim, jen sem nabizela moznost. Zas lepsi zaplatit misto 40 tisic o neco vic, nez prijit o dum. Jinak u bezhotovostnich pujcek se nepreplati zas tak strasne moc. A kdyz neni moznost si pujcit v bance.
Provident se jeví jako jediné rozumné řešení. Protože nelze ručit nemovitostí, na kterou je uvalena exekuce. To potom smrdí trestním oznámení a velkým průšvihem.
@Jolynka píše:
Vsak ja to nikomu nenutim, jen sem nabizela moznost. Zas lepsi zaplatit misto 40 tisic o neco vic, nez prijit o dum. Jinak u bezhotovostnich pujcek se nepreplati zas tak strasne moc. A kdyz neni moznost si pujcit v bance.
bezhotovostně?, Jako že spolehlivému zákazníkovi nabídnou bezhotovostní a pak mu řeknou, že to nebylo myšleno vážně a dají jen hotovost?? To je jen příklad - a z praxe - moje matka Provident dělá a tak vím, že její šéf zamítá bezhotovostky všem, a může to být i léty prověřený zákazník, a díky tomu také vím, že to je také jen bludný kruh.
Ahoj všem. Prosím o anonym, protože mi to není milý
Moje mamka ma exekucí a zabavili dům a přišel dopis od exekutora, ze když do 90 dní nezaplatí tak bude dům poslán do dražby. No jenže jedna se o 40 tisíc a mi na to nemáme a nikdo ze známých, príbuzných nám nepujci. Mamka me slíbila, ze když to zvládneme zaplatit, ze mi to přepíš, aby se takového neopakovalo. Jenže já si na to muzu půjčit jen od lichvaru..nikdo jiný mi bohužel nepujci. Holky prosím poraďte něco co se stim dá jiného dělat. Nebo aspoň která nebankovni půjčka je solidní. Moc moc dekuji.