Problém s HA?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.9.14 18:46
@Teknou píše:
Na to jsem přišla taky. A asi vím, proč říkají maminky, není kam spěchat. Přišla jsme na to.
:kytka: :hug: kdyz na tebe kasle pritel, nenic si kvuli nemu telo…a kdy se dostanes ke svemu lekari?
  • Citovat
  • Upravit
78
29.9.14 18:50
@KackaDoup píše: :kytka: :hug: kdyz na tebe kasle pritel, nenic si kvuli nemu telo…a kdy se dostanes ke svemu lekari?

No nejspíše v pátek, protože to jezdím domů a pn má jako jediný den do večera ordinační hodiny. Jenže, nevím, jestli je hned vysadit, když mám mít ještě 7 prášků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.9.14 18:51

@Teknou tak to dober, ikdyz na tom dle me nijak nesejde.,..kdyz na tebe pritel kasle…A k elakari si zaji a dej vedet co se deje.

• Citovat
  • Upravit
78
29.9.14 18:52
@KackaDoup píše:
@Teknou tak to dober, ikdyz na tom dle me nijak nesejde.,..kdyz na tebe pritel kasle…A k elakari si zaji a dej vedet co se deje.

Jo, já jen abych to nezkazila ještě víc. Dám Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.9.14 18:59

@Teknou ja to myslela tak, ze uz je jedno jestli doberes 7 prasku nebo s tim slehnes…tedy aspon ja ho nevidim ;) klidne dober…a zajdi k lekari.

• Citovat
  • Upravit
78
29.9.14 19:02
@KackaDoup píše:
@Teknou ja to myslela tak, ze uz je jedno jestli doberes 7 prasku nebo s tim slehnes…tedy aspon ja ho nevidim ;) klidne dober…a zajdi k lekari.

Jo, možná nějak zařídím, aych mohla jet už zítra, protože mě to fakt děsí. už mě bolej nohy, jenže to je to že na to myslím. Je to svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí