Zánět močových cest a Nuvaring

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.14 11:24

Zánět moč. cest x Nuvaring

Potřebuju poradit. Před 2 týdny jsem zavedla Nuvaring a ode dneška se léčím s počínajícím zánětem horních i dolních moč. cest. A já, trubka se zapomněla zeptat, co s tím Nuvaringem. Začátkem týdne jsem byla nachlazená. Vyndat - nevyndat, nemůže to způsobovat přímo Nuvaring? Poradíte někdo? Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.9.14 11:27

No já nevím, Nuvaring je v úplně jiných cestách, než močových :nevim:
Kdyby dělal potíže, čekala bych i vaginální infekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 11:31

Pořád jsem ještě nepřestala po nasazení Nuvaringu pořádně krvácet, což je prý, při začínání s antikoncepcí časté, takže nevím, jak v tom krvácení poznám zánět gynekologický? Hlenu jsem si nevšimla, výtok se asi v krvi ztratí. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
16365
27.9.14 11:32

Zustat by mel normalne tri tydny, ale pozor na ucinnost pokud beres atb pripadne mas i jine obtize nemusi pak antikoncepce fungovat uplne spolehlive ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.9.14 11:34

Ano az tri cykly muze trvat nez se telo srovna. A krvaceni se upravi. Gynekologicky zanet bys asi poznala- napr svedeni, paleni apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 11:36

@quinny
Děkuju za upozornění :kytka:. Vím o tom. Stejně zatím sex díky stálému krvácení nehrozí. Už teď jsme na štíru s prostěradlama :oops: :lol:. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.14 11:38
@quinny píše:
Ano az tri cykly muze trvat nez se telo srovna. A krvaceni se upravi. Gynekologicky zanet bys asi poznala- napr svedeni, paleni apod

To nemám. Tak já ho tam nechám. Je blbost, aby se na něm držely bakterie/viry, které můžou zánět moč. ústrojí způsobit?

• Citovat
  • Upravit
24798
27.9.14 11:39

Jo, to krvácení/špinění by se mělo upravit do 3 měsíců…
Infekce by byl silný výtok, třeba i zápach, svědění, pálení.
Nedávala bych to do souvislosti.

@quinny Myslíš, že antibiotika ovlivní i účinnost kroužku - když se hormony nevstřebávají přes trávicí soustavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
27.9.14 11:46

Nuvaring jsme zvládla mít 2 týdny hrozně mě rozčiloval.. furt jsem kontrolovala kde je a tlačila ho zpět… nevím proč ale sjížděl zavedený by byl dobře a že bych byla nějaké extrémně široká se říct nedá :D :D :oops: ale prostě to nedrželo při sexu nám to zavazelo když jsem to vytáhla zapomínala jsem to pak dát zpět tak jsem to zahodila..:D nicméně zánět jsem s ním neměla ani jednou a to na ně trpím jak pes. Podle mě bude příčina zánětu právě v horních cestách když říkáš, že ji máš i dál než v měchýři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 12:00

@Sailah
Já ho tam vůbec necítím, nevypadává, vůbec o něm nevím, jen 1× jsem ho vytáhla s tamponem. Akorát jsem doufala, že nebudu ta, co prokrvácí celý měsíc. No, zkusím vydržet. Je fakt, že dolní moč. cesty teď skoro necítím, ale záda pobolívají pořád. Ach, jo.

• Citovat
  • Upravit
1049
27.9.14 12:57

No ono to pobolívá i při zánětu dolních cest. Já teda nevím co ti řekla Dr. ale holt čekat až se to zlepší. Nejhorší kombinaci co jsem zažila byl menses, zánět a střevní viroza kdy jsem v sobě neudržela ani vodu a šlo to horem i spodem to nepřeju nikomu. Nicméně asi bych si na Nuvaring časem zvykla, ale byla to nějak poslední kapka přejít na období bez antiko a nelituju už je to 5 let a je mi líp..ale to sem nepatří ;) Zkus magnézium ve vyšších dávkách a vitamín C třeba to na to krvácení trochu pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 13:09

Aha, Dr. mi v noci na pohotovosti toho moc neřekla, lámala jsem to z ní, no hrůza. Že prý si mám dneska zavolat na výsledky rtg ledvin. Tak jsem tam dneska volala a tam mi řekli, že tam není přes víkend nikdo, kdo by snímek popsal a že teda ať si zavolám až v pondělí :roll:.
Ještě střevní viróza k tomu, to sis teda užila.
Já jsem dlouhodoběji žádnou HA nebrala, protože z prášků jsem měla zažívací potíže. Až teď po cca 12 letech jsem zkusila ten Nuvaring. Tak doufám, že je to jen shoda okolností s tím zánětem. A dík za radu. Magnezium i C mám. :kytka:
Kdy ti tak začala zabírat atb?

• Citovat
  • Upravit
1049
27.9.14 13:20

No já brala roky Evra náplasti protože pilule jsem nějak zapomínala jíst :D Jinak z antibiotik beru na záněty nitrofurantoin a zabere mi to za pár hodin. Já teda mívám šílené bolesti a čůrám krev takže ty njvětší bolesti odezní většinou po 4-6 hodinách a pak to řeže a pálí cca do druhého dne a ještě třeba týden mám takový divný pocit a pak už dobrý. U mě v moči se objevovala e.coli a to jsem hygienu dodržovala velice úzkostlivě. No hlavně ti měli udělat ultrazvuk na ty ledviny rtg je celkem k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.14 13:28

Mě dali atb Ciplox. Je jich tam 10. První jsem si vzala v půl 9 a teď už mě čůrání nedělá problém ( ani ráno to nebylo nic hroznýho ) ani nic nebolí, jen ta záda. Taky pořád přemýšlím, kde jsem k tomu přišla… RTG k ničemu? Jak to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.14 15:39

Tak jsem si vydobyla popis RTG a mám šutr v ledvině. Za to Nuvaring fakt nemůže.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1