Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, dnes jsme byli nastrelovat nausnicky a jsem smutna a zklamana. Levou nausnicku nam nestrelili hodne krive (viz foto). Podle me by mela byt bliz obliceji, co myslite? Netusim, jak to resit a je mi hrozne neprijemne tam volat a stezovat si, ale asi mi nic jineho nezbyde. Stalo se nekomu z vas neco podobneho? Jak se to resilo?
Dekuji!
Ahoj, taky mi přijde, že by měla být níž, jak píšeš blíž k obličeji.
Edit: Zavolala bych tam a případně poslala foto emailem a domluvila se co dál. Taky bych náušnici vytáhla. Odeslala jsem to nechtěně nedopsané ![]()
Příspěvek upraven 15.10.20 v 22:27
Dcerka ma taky krive nastreleno. Ale ne tolik.
Toto bych vytáhla.. Nechala zarust a nastrelila pozdeji. ( ta spravna dirka bude uplne mimo tu stavajici, tak myslím, ze to nebude problém)
Nejde o to, kde by měla být, ale jestli jsou stejně s tou druhou? Ty jsi nedostala žádné pokyny? V našich stálo, že prvních 48 hodin jsou ouška oteklá a může se zdát, že náušnice jsou křivé. Pokud to přetrvává i po odeznění otoku, náušnici vyndat, kontaktovat lékařku, nechat zarůst a na náklady lékařky nechat nastřelit novou.
@Emka1990 nedávno tady byla stejná debata a myslím, že se dírka musela nechat zarůst a pak znovu nastřelit. Zkus si to téma dohledat ![]()
Druhou ma normálně? Budes to muset vyndat a nechat zarust a pak to nechat nastrelit znova.
Měla jsem s dcerou ten stejný problém, vyndala jsem a nechala jsem zarůst. Až to zarostlo, pár měsíců, tak jsem nechala nastřelil znovu.
@Berry77 na chirurgii na mistmi poliklinice, poslala nas tam s tim prakticka…
@Berry77 ne, vubec
doktor to delal bez jakekoli pripravy a mereni ![]()
No jo, proto se doporučuje vybrat dobrý tetovací a piercing salon a tam nechat dírky píchnout. Teď fakt nechat zarůst a za čas udělat znovu.
@Berry77 @Petula306 dneska jsem se tam rano dovolala a mame prijit v pondeli na prepichnuti vedle… Nevim, co si o tom myslet, myslela jsem, ze to musime nechat zarust a az pak… Ale ono ne, co si o tom myslite? Kazdopadne tam bude jiny doktor, kazdy den v tydnu je tam na chirurgii nekdo jiny… Stve me, ze jsme tam za to nechali 5 stovek, tak se nechci jen tak sbalit a jit jinam a nechat jim to tam ![]()
Jeste me stve, ze jsme se nausnickam a natlaku rodiny 11m branili, az ted jsme se rozhodli do toho jit a pak toto ![]()
No já bych náušnice nedávala vůbec a rozhodně ne po nátlaku rodiny. Wtf, jakej nátlak na náušnice? A taky bych tam šla až po delší době, když už to teda musí bejt.
@Petula306 píše:
No já bych náušnice nedávala vůbec a rozhodně ne po nátlaku rodiny. Wtf, jakej nátlak na náušnice? A taky bych tam šla až po delší době, když už to teda musí bejt.
Vsak jsme se k tomu nenechali dotlacit, kdyby bylo po jejich, mala by je mela uz snad ve 2 mesicich
ted v roce uz mi to prijde ok ![]()
@Berry77 na to jsem se sestry v telefonu ptala, jestli muzu vytahnout uz ted a ona ze ne, ze ji to vytahnou az tesne pred tim druhym nastrelenim, nevim proc
kazdopadne platit uz nic samozrejme nebudu a tentokrat si poradne pohlidam, kam to nastreli
jen je mi hrozne lito male, uz to prvni nastreleni tam prokricela, az na chvili zapomnela dychat ![]()