Problém s mateřským mlékem vodnatým

10.7.14 22:35

problém s mateřským mlékem vodnatým

Ahoj maminky…chci se zeptat co dělat když mi můj chlapeček zvrací mé mateřské mléko. mám ho strašně vodnaté a dokrmuji sunarem BEBA. Prso nechce vůbec a když odstříkám tak to vyzvrací a do hodinky má opět hlad. děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
10.7.14 22:38

Jak zvrací? Ublinkávání části i velké po kojení je normální a pojem vodnaté nechápu - mm má různé barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
10.7.14 22:47

Materske mleko ma slozeni presne takove jako tvoje dite ted v zacatcich potrebuje, jeho vyzivnost klesa az po sesten mesici, kdy se vseobecne zacina take s prikrmy. Zejmena v lete se muze zda „vodnatejsi“, protoze dite ve vedrech potrebuje i napit. Ja je mela v cervenci blede modre… takze tak nejak. Pokud ma po hodine hlad neni to nic jeobvykleho malou jsem ze zacatku kojila po dvou hodinach. Zvraceni je tez celkem normalni, mala ublinkavala po kazdem kojeni a zdalo se mi, ze docela dost, ale zkus si dat obyc mliko na polevkovou lzici a pak ji rozlj a ubidis, ze se toho zda hodne. A pokud podle tebe zvraci hodne, res to s doktorem. Pokud chces prejit na UM prejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
10.7.14 22:47

Mm je vždy „vodnaté“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
10.7.14 22:48

Mliko se tvori takove jake miminko potrebuje, ovsem nevim jak v pripade odstrikavani a dokrmu, tam asi komunikace nefunguje. Mrkni na kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.7.14 22:48

Taky nerozumím jak jsi přišla na to, že je to mléko vodnaté :think: Zvrací obloukem? Moje ublinkává neustále, nejstarší byla taky věčně zblitá, to je normální. Nebo vyzvrací všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.7.14 22:52

@kristýna kanioková a proč vůbec dokrmuješ? Malý neprospíval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.14 22:54

No je našedlé a stašně řidké, pije co hodinu a pořád má hladeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.14 22:57

Prospíval ale když jsem odstříkala a dala mu to tak měl za hodinu hlad, protože mám to mléko slabé a prso on nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
@kristýna kanioková píše:

Takze uplne normalni :mrgreen: @Antonie Bolavá ma pravdu, proc dokrmujes? Kolik je mimcu? Nekdo na zacatku koji treba i po hodine a urcite je to hlad? Nema boleni, nechce se jen pomazlit, mala by tak do tretiho mesice mela prso v puse klidne 24hodin denne, nez jsem to rozpoznala, uklidnovala se u nej, usinala s prsem…

Příspěvek upraven 10.07.14 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Dojdi ho převážit, doktorka ti poradí jestli je to fakt,,hladeček"

• Citovat
  • Upravit
10.7.14 22:58

No skoro všechno ale to mléko je našedlé a řídké hrozně…:( a když odstříkám má za hodinu zase hlad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.7.14 23:00
@kristýna kanioková píše:

no, to už miminka mívají, mají malé žaloudečky… Mým dětem (kojeným) se intervaly mezikojeními začli natahovat tak kolem 4 měsíců, do té doby klidně v noci po 2 hodinách…
Třetí měl snad první tři týdny permanentní růstový spurt, maximální rozmezí cca 1,5 hodiny :roll: Ale přibíral, tak jsem neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Já jsem ho měla husté ze začátku a krásně papal i se přisál k prsu ale teď je řídké a nechce ani prso :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418

Slabe mleko neexistuje, jasne ze po um nema hlad, protoze mu dele trva, nez ho stravi a je po nem „vice unavene“. Jo a" huste"mleko ma na zacatku kazda…

Příspěvek upraven 10.07.14 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna