Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, je tu někdo, kdo trošku rozumí notebookům nebo měl stejný problém? Už mě to štve! Někdy pomohlo, že když se vypnul, tak se třeba 10.minut počkalo, a pak to šlo úplně v pohodě. Dnes se zase vypnul, tak jsem počkala, zapla ho, byla tam asi 15.minut a zase se vypnul! Nevíte, co s nim je? Přes noc ho normálně vypínáme. Je to značky Acer. Díky, D.
Přehřívá se??? Já měla to samé u počítače, byl zaprášený větrák, když jsem ho vyčistila, jel zas normálně jak má. Ale nejsem odborník ![]()
To samé jsem řešila nedávno, stačilo noťas rozebrat a pořádně vysát ten prach co se vevnitř usadil.
Mozna se prehřívá - není horkej, když se vypne? Občas přestane fungovat větrák, který je uvnitř.
No, je pravda, že tam, jak je reproduktor, tak je to slušně od prachu a mezi písmeny v klávesnici také. Mám to ale strach rozebrat nebo tak něco, že to celé pose*u..
A horký bývá, někdy, když ho mám na nohou, tak pálí.
@Denpry píše:
No, je pravda, že tam, jak je reproduktor, tak je to slušně od prachu a mezi písmeny v klávesnici také. Mám to ale strach rozebrat nebo tak něco, že to celé pose*u..A horký bývá, někdy, když ho mám na nohou, tak pálí.
My vždy odmontujeme ten zadní kryt a vysajeme jen tam, přes klávesnici jsem ho nikdy nevysávala. Taky nám noťas více hučí, když je zaprášený.
@bucla píše:
My vždy odmontujeme ten zadní kryt a vysajeme jen tam, přes klávesnici jsem ho nikdy nevysávala. Taky nám noťas více hučí, když je zaprášený.
No, hučí to strašně!
A jaký zadní kryt? ![]()
@Denpry píše:
No, hučí to strašně!A jaký zadní kryt?
Tak to je jasné proč se vypíná
Stačí odšroubovat ten spodní díl a pořádně vysát
@bucla píše:jj ten
A nestane se nic? I já, královna Kazivěcka to vzládnu?
![]()
Jestli ho máš v záruce, tak bych ho rozhodně neotvírala
Jinak by to vyčištění mohlo pomoct. Mě dělal totéž stolní, vyčištění nepomohlo, už má měněnou základní desku, chvíli jel a teď to vypadá na další výměnu… Což by bylo u noťasu blbé.
@Angua píše:
Jestli ho máš v záruce, tak bych ho rozhodně neotvíralaJinak by to vyčištění mohlo pomoct. Mě dělal totéž stolní, vyčištění nepomohlo, už má měněnou základní desku, chvíli jel a teď to vypadá na další výměnu… Což by bylo u noťasu blbé.
Tý vogo, tak teď nevím
Rozdělat x nerozdělat? ![]()
@Denpry píše:
A nestane se nic? I já, královna Kazivěcka to vzládnu?![]()
u nás to vždycky pomohlo a to máme starší noťas, ale je pravda, že to vždycky dělal chlap ![]()
@Denpry v záruce fakt ne, co když to bude něco „vážnějšího“? Nebo se něco podělá za 3 měsíce? Řeknou ti, že ses v tom hrabala, záruku ti neuznají a budeš v pr… I když je to třeba banalita. Jestli je po záruce, tak klidně rozdělat a vyčistit ![]()