Problém s notebookem - sám od sebe se vypne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4263
3.7.13 09:01

Problém s notebookem - sám od sebe se vypne

Holky, je tu někdo, kdo trošku rozumí notebookům nebo měl stejný problém? Už mě to štve! Někdy pomohlo, že když se vypnul, tak se třeba 10.minut počkalo, a pak to šlo úplně v pohodě. Dnes se zase vypnul, tak jsem počkala, zapla ho, byla tam asi 15.minut a zase se vypnul! Nevíte, co s nim je? Přes noc ho normálně vypínáme. Je to značky Acer. Díky, D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
3.7.13 09:04

Přehřívá se??? Já měla to samé u počítače, byl zaprášený větrák, když jsem ho vyčistila, jel zas normálně jak má. Ale nejsem odborník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.13 09:05

To samé jsem řešila nedávno, stačilo noťas rozebrat a pořádně vysát ten prach co se vevnitř usadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
3.7.13 09:05

Mozna se prehřívá - není horkej, když se vypne? Občas přestane fungovat větrák, který je uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 09:08

No, je pravda, že tam, jak je reproduktor, tak je to slušně od prachu a mezi písmeny v klávesnici také. Mám to ale strach rozebrat nebo tak něco, že to celé pose*u.. :cert:A horký bývá, někdy, když ho mám na nohou, tak pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.13 09:13
@Denpry píše:
No, je pravda, že tam, jak je reproduktor, tak je to slušně od prachu a mezi písmeny v klávesnici také. Mám to ale strach rozebrat nebo tak něco, že to celé pose*u.. :cert:A horký bývá, někdy, když ho mám na nohou, tak pálí.

My vždy odmontujeme ten zadní kryt a vysajeme jen tam, přes klávesnici jsem ho nikdy nevysávala. Taky nám noťas více hučí, když je zaprášený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 09:16
@bucla píše:
My vždy odmontujeme ten zadní kryt a vysajeme jen tam, přes klávesnici jsem ho nikdy nevysávala. Taky nám noťas více hučí, když je zaprášený.

No, hučí to strašně! :cert: A jaký zadní kryt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.13 09:20
@Denpry píše:
No, hučí to strašně! :cert: A jaký zadní kryt? :think:

Tak to je jasné proč se vypíná :palec: Stačí odšroubovat ten spodní díl a pořádně vysát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 09:25

@bucla Ten, pod tou baterií? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.13 09:30
@Denpry píše:
@bucla Ten, pod tou baterií? :-D
:palec: jj ten :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 09:30
@bucla píše: :palec: jj ten :lol:

A nestane se nic? I já, královna Kazivěcka to vzládnu? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.7.13 09:43

Jestli ho máš v záruce, tak bych ho rozhodně neotvírala ;) Jinak by to vyčištění mohlo pomoct. Mě dělal totéž stolní, vyčištění nepomohlo, už má měněnou základní desku, chvíli jel a teď to vypadá na další výměnu… Což by bylo u noťasu blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 09:44
@Angua píše:
Jestli ho máš v záruce, tak bych ho rozhodně neotvírala ;) Jinak by to vyčištění mohlo pomoct. Mě dělal totéž stolní, vyčištění nepomohlo, už má měněnou základní desku, chvíli jel a teď to vypadá na další výměnu… Což by bylo u noťasu blbé.

Tý vogo, tak teď nevím :think: Rozdělat x nerozdělat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.13 09:49
@Denpry píše:
A nestane se nic? I já, královna Kazivěcka to vzládnu? :mrgreen: :roll:

u nás to vždycky pomohlo a to máme starší noťas, ale je pravda, že to vždycky dělal chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.7.13 09:49

@Denpry v záruce fakt ne, co když to bude něco „vážnějšího“? Nebo se něco podělá za 3 měsíce? Řeknou ti, že ses v tom hrabala, záruku ti neuznají a budeš v pr… I když je to třeba banalita. Jestli je po záruce, tak klidně rozdělat a vyčistit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný