Problém s plastovými oknami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
5.5.08 07:39

Problém s plastovými oknami

Ahoj maminky,
mám poněkud složitější dotaz. Bydlíme ve státním bytě, kde nám plastová okna dělala jistá firma, ale opravu má na starosti zase jiná firma. Když jsem se zde nastěhovali měli jsme problém s profukování oken, a jelikož bylo zrovna zimní období, nebylo to nic příjemného, a ještě s malým dítětem. Topili jsme na plno, ale i tak byla v bytě zima. Problém s okny jsme nahlásili naší bytové techničce, která zavolala firmě, aby přijeli okna spravit, okna spravili jen na půl, jelikož pracovníkovi jeho nadřízený nesdělil, co s okny je, proto je jen utáhl, ale problém zůstal nevyřešen, sepsali jsme to i do servisní zprávy. Po několika urgencích a 5 měsících se stále nikdo neozval, a bytové techničce sdělili, že okna jsou v pořádku. Teď je to další měsíc, co jsme opět vše zase nahlásili. Chtěla bych se zeptat zda mám právo se nějak bránit proti firmě. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.5.08 09:48

no jedine mne napadlo zazadat si o snizeni najmu za dobu, co mate okna neprilis funkcni - pak bude spravcovska firma tlacit na opravu…Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová