Problém s podnájemníkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
20.1.13 12:45
@monika32 píše:
Tak ona nemá žádnou smlouvu, takže by těžko někde uspěla se zadržováním věcí. A pokud by tam něco zůstalo, narvala bych to do pytle a dovezla ji to domů…

To že nemá smlouvu sice znamená, že tam bydlí bez právního důvodu, ale neznamená to, že v tom bytě bydlela nelegálně, bydlela tam se souhlasem vlastníka a od toho se odvíjí mnoho věcí, včetně ochrany pokojného stavu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.1.13 12:51
@mag píše:
To že nemá smlouvu sice znamená, že tam bydlí bez právního důvodu, ale neznamená to, že v tom bytě bydlela nelegálně, bydlela tam se souhlasem vlastníka a od toho se odvíjí mnoho věcí, včetně ochrany pokojného stavu atd.

Jo, to víš ty, pochybuju že jeho máti taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.13 12:53
@monika32 píše:
Jo, to víš ty, pochybuju že jeho máti taky :mrgreen:

No někdy by ses divila, jak se ti, co se cítí ublížení, dokážou domáhat svých práv, stačí se někde poradit, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.1.13 12:55
@mag píše:
No někdy by ses divila, jak se ti, co se cítí ublížení, dokážou domáhat svých práv, stačí se někde poradit, že jo.

Ale tak hergot je to jeho máma ne? Tak snad se nebude radit někde. No jestli je to taková mrcha, tak pak fakt lepší žalobu na vyklizení. A hlavně ji žádnej dluh nepodepisovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 15:55

No jako je to mrcha jak blázen jen nám vyhrožuje atd ona nám všechny papíry sebrala od te pujčky takže nemáme nic my jsme jí právě kdysi pujčovaly prachy a nevrátila je ještě tak jí právě manža rekl že jí to splácet nebude a jsou si vyrovnaný jenže to ona nemuže překousnout. říká jaká je chudinka atd má duchod invalidní 9300k c 4 tisíce dáva za bydlení a zbytek jí prostě zbejvá pro jednu osobu na jídlo atd na ty její pojistky a tlefon jí zbejvá víc než nám na měsíc a to jsme tři a ona jedna

• Citovat
  • Upravit
1
26.1.15 09:59

Kdo mi poradí

Dobrý den, moje dcerasi našla přítele, kterýho si nastěhovala ke mě do bytu, bez mého souhlasu. Je to kriminálník, peníze na nájem nepříspívá, používá moje věci a vše v mém bytě, je na mě sprostý a ještě ke všemu když někam něco jde vyřizovat používá mou adresu, kde udává že tohoto času tam bydlí. policie s tím nic neudělá, dcera ho tam chce a já jsem bezradná. Nemá se mnou žádnou smlouvu nic, prostě jednoho dne přišel a už nechce odejít. Děkuji za radu. Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová