Problém s rodičovským příspěvkem bez vyjádření úřadu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Problém s Rodičovským příspěvkem
Maminky chtěla jsem se zeptat jestli vám už přišel na Olomoucku rodičák? Všichni už jej dávno mají a já nic. Mám ho vždy 9 den v měsíci. Problém je že nevim jestli něco nepokazili na UP protože od 1.10. Mám nastoupit na MD ale měla bych ještě dostat rodičák za září. Do jendy jsem ale už nahrála změnu že nastupují od 1.10. Na MD ale nic mi k tomu nenapsali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přinejhorším ti to doplatí po narození druhého dítěte. Ale já když jsem v srpnu měnila výšku, ale taky až od 1.10. tak mi za srpen přišel později než obvykle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evkad píše: Více
Samozřejmě jsem to zkoušela, ale teď tam mají na drátě AI robota takze jsem se nic nedozvěděla
v pondělí si tam zajdu osobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic mi nekončí, ale taky mi dlouho chodil jako hodinky 9. v měsíci a snad jednou přišel až 13.
Pak se to posunulo a začal chodit 10. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem o doplatek nežádala. Poslední RP byl stejný měsíc jako PPM. Když mi rodičák nepřišel, tak jsem volala na UP a tam mi sdělili, že čekají na CSSZ až spočtou vyměřovací základ a pak mi doplatí zbytek rodičáku, že žádostí o PPM se stopnul rodičák. Vše misto na začátku měsíce došlo až za další měsíc, protože CSSZ měla problém se ztracenými dokumenty od zaměstnavatele.
- Citovat
- Upravit