Problém s tamponem

415
28.7.13 13:40

problém s tamponem

Ahoj holky prosím o radu.Od té doby co sem porodila tak když si vezmu tampom při menstruaci tak mi prostě protejká přitom když ho vyndám tak je uplně čistej :,( nechápu kudy to jde!!!sem z toho nešťastná v těhlech vedrech se nemůžu ani koupat ach joo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
28.7.13 13:45

Sama začínám mít problémy s tampony a tak začínám uvažovat o menstruacnim kalisku. Diskuze tu na to jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.7.13 13:47

Vys. r se na tampon a pořiď si menstruační kalíšek, dnes jich máš mraky na výběr a celkem za rozumný ceny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.7.13 13:49

A proč to protéká? Napadlo mě, že to bude postavením čípku. Jestli není po porodu níže a tampon se zastrči až za čípek. Ale je to jen má spekulace. Nevím, jestli je to opravdu důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.7.13 13:49

@Gina108 :lol: už sem o tom slyšela, ale docela se toho bojim :-D ale za zkoušku nic nedam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.7.13 13:50

@trpaslinka To taky nevim, vůbec to nechápu, než sem otěhotněla vůbec sem nevěděla co je vložka jen tampony a teď to ze mě teče jako kdybych tam žádnej neměla a silný to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.7.13 13:51

Hele ja si tampon casto otocim prstem aby byl napric - ona pochva je predozadne placata. mozna ti to tece po stranach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
28.7.13 14:00

Já od porodu tampon nemůžu vůbec, to už je 15 mešíců! Tak zvažuju látkové vložky, aspoň na domácí použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.7.13 14:01

Taky jsem si objednala kalisek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.13 14:07

@trpaslinka myslím si to stejně. Mám podobný problém a bližším zkoumáním jsem zjistila, že je to tak, jak píšeš ty.

• Citovat
  • Upravit
23847
28.7.13 14:12
@vendulaaa píše:
Já od porodu tampon nemůžu vůbec, to už je 15 mešíců! Tak zvažuju látkové vložky, aspoň na domácí použití.

Jo, látkovky jsou super. Já si jen tak pro srandu koupila noční ANAVY, jemňoučké, prodyšné, pipka je jak v pokojíčku :mrgreen: ale ven si s nima netroufám. Za a musíš mít spíš těsný spoďáry, aby se to nešoupalo až na záda :mrgreen: a za druhý mívám strach, aby to neproteklo, ale doma se mi to teda nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.7.13 15:05

Tak já mám ten samej problém. Též po porodu. Vložky nesnáším. Kalíšek mám, ale bolí mě z něj břicho a taky protejká. Už jsem celkem zoufalá. Asi zkusím ten tampon otocit jak psala Pudloslava jinak už nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.7.13 19:27

@Pudloslava Vůbec nechápu jak to myslíš?? :P na mě musíš česky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.7.13 20:13

No ze pochva neni jako trubicka, ale jako seslapnuta plocha hadice. nema kulatej prusvit, ale jako carku. kdyz si das tampon normalne doprostredka nasvislo, jak se ma, tak ti to muze protekat vlevo a vpravo od nej. kdyz si ho zavedes a pak prstem strcis do jeho dolniho konce dostrany a trisku nahoru, tak se natoci do vodorovne polohy a lip tak vykreje ten prusvit pochvy. nemusis se bat, ze by ti utekl provazek, je dlouhej dost. mam nakreslit obrazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.7.13 21:06

@Pudloslava taky to moc nechápu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie