Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat?
Je možné, že sem v budoucnu nebudou přispívat stupidní témata?
Jako něco ve stylu - manžel nema chuť na sex?, manželka odešla nemám chuť žit atd.
Pochopím rady na to, jak udělat základy na betonovou desku.. Ale občas si říkám, zda tu píší lide bez kousku rozumu.
Partnery si každý vybíráme podle sveho rozumu. Do těchto příspěvků neprispivam ani je nečtu z pravidla. Ale když vidim co tu lide dávají. Nebo neco ve stylu zakoukala sem se do jiného v praci…
Určitá populace lidi začíná degenerovat…Nebo je to jen náhoda témat, které tu jsou?
Odpovědi:
Tady se může ptát kdekdo na kdeco.
Tak o tom silně pochybuju.
Ne není to náhoda.
Mě teda nejvíc stále dokola překvapují fotky pocuranych těhotenských testu..když jsem viděla první nadpis -je tam duch, tak jsem se těšila na pěkné ducharske téma a ono ne..
Ale jinak, milá zakládající osobou, lidé rádi diskutují prakticky o čemkoli -pridej si betonovou desku a nesleduj ostatní sekce ![]()
Tak je to eMimino a ne fórum o stavebninách
ty budeš asi chlap co?
Vztahové záležitosti řeším v životě mnohem častěji než základy na betonovou desku
betonovou desku jsem vlastně neřešila nikdy.
Tady je stupidní už název ![]()
A odkdy témata přispívají? Snad přispívá pisatel do tématu ne?
@Petra Z píše:
Tady je stupidní už název
A odkdy témata přispívají? Snad přispívá pisatel do tématu ne?
Přesně tak. Ani česky to neumí.
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat?
Je možné, že sem v budoucnu nebudou přispívat stupidní témata?
Jako něco ve stylu - manžel nema chuť na sex?, manželka odešla nemám chuť žit atd.
Pochopím rady na to, jak udělat základy na betonovou desku.. Ale občas si říkám, zda tu píší lide bez kousku rozumu.
Partnery si každý vybíráme podle sveho rozumu. Do těchto příspěvků neprispivam ani je nečtu z pravidla. Ale když vidim co tu lide dávají. Nebo neco ve stylu zakoukala sem se do jiného v praci…
Určitá populace lidi začíná degenerovat…Nebo je to jen náhoda témat, které tu jsou?
Já zase doufám, že beton si půjdou míchat jinam
Do rubriky..manželství a vztahy…to nepatří
@Venetia píše:
Já zase doufám, že beton si půjdou míchat jinam
Do rubriky..manželství a vztahy…to nepatří
To se pleteš. Až budeš potřebovat uklidit mrtvolu svého chotě, bude se ti diskuze o míchání betonu sakra hodit….