Nemůžu odletět kvůli fobii z letu

Anonymní
19.6.22 23:56

Nemůžu odletět kvůli fobii z letu

Ve zkratce - létání mi nikdy nevadilo až do doby, kdy jsem letěla do Mexika. Turbulence takové, že lidé, kteří s námi letěli a cestují celý život říkali, že tak strašné turbulence ještě nezažili. Od té doby mám neskutečnou fobii. Každý den už několik let se mi zdají noční můry o pádu letadla (což se mi zdávalo i předtím, kdy mi to nevadilo, taky divné). S rodinou máme letět do Egypta. Tam jsem nikdy nechtěla, vybrali to za mě a mělo se letět z Prahy. To mě trochu uklidnilo, no nakonec se ale letí z Pardubic. To mě naopak vyděsilo. Místo kam nechci a ještě z letiště, ze kterého jsem v životě neslyšela, že se vůbec lítá. K věci - zájezd je od fishera. Dá se v den odjedu předem stornovat? Vrátí mi peníze?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45740
20.6.22 00:14

Stornovat se dá, peníze ti ale nevrátí, pokud nedoložíš zdravotní důvody.
Chápu že se bojíš, ale proč by to mělo ovlivnit zrovna letiště Pardubice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
20.6.22 00:16

Přečti si smlouvu. Rozhodně čím později stornuješ, tak tím méně dostaneš. Den před odletem možná ani nic nedostaneš.
Ovšem proč ti rodina koupila letenky, když se bojíš létat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.6.22 00:25

Neletěla bych, kam nechci.
Samozřejmě existují kompromisy při plánování rodinné dovolené, ale tak to nevyznívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
20.6.22 00:33

Tak samozřejmě te nikdo od ck nebude nutit, aby si odletela, ale s penězi zpet nepocitej. Co je tak hrozneho na Pardubicích? Tam se v létě lítá běžně do prazdninovych destinací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 00:38

@ábécédé321 Jedou si to své bohužel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.22 00:39

@veria Já nevím, protože jsem si říkala, že odtamtud asi budou létat starší letadla adpo. Člověk s fobii si vždy něco najde

• Citovat
  • Upravit
45740
20.6.22 01:12
@Anonymní píše:
@veria Já nevím, protože jsem si říkala, že odtamtud asi budou létat starší letadla adpo. Člověk s fobii si vždy něco najde

Ne, to urcite ne. Kousni se a jed, CK ti nevrati nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.6.22 01:31

Nestacil by Neurol…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
20.6.22 03:10
@Anonymní píše:
@veria Já nevím, protože jsem si říkala, že odtamtud asi budou létat starší letadla adpo. Člověk s fobii si vždy něco najde

Předpokládám, že letíte se Smartwings. Letiště jako Pardubice se přes sezonu využívají běžně, stejně jako Brno, Ostrava… Neznamená to, že poletí starší letadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
20.6.22 05:03
@Anonymní píše:

Snad jsi dospělý svéprávný člověk, který rozhoduje sám o svém životě a sám řídí své jednání a chování. Vymetla bych s nimi, že by se nestačili divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
20.6.22 05:33
@Anonymní píše:

Přesně, přece z takového zapadlého letadla nebudou lítat pěkná nová letadla. Tam lítají jen dvoumotorové cesny pro pár lidí. Budete rádi, že nespadnete na jejich zimní stadion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
20.6.22 05:37
@Cenarius píše:
Přesně, přece z takového zapadlého letadla nebudou lítat pěkná nová letadla. Tam lítají jen dvoumotorové cesny pro pár lidí. Budete rádi, že nespadnete na jejich zimní stadion.

Nechteji stavet novou halu? Tak jim to prijde vhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101944
20.6.22 05:50
@Anonymní píše:

Pak te nemusi trapit, ze jim cestovka nevrati penize, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15011
20.6.22 06:25

Neurol, pokud na dovolenou chceš, by pomohl. Pokud na dovolenou nechceš, tak nejeď. Nejspíše si rozhádáš rodinu, ale jsi dospělá, tak to nějak zvládneš. Jen škoda peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová