Problém s UM u 3týdenního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
12.12.14 17:20

problem s um u 3 tydenniho miminka

Ahoj holky…prosim o radu…mám chlapecka jsou mu 3 tydny.. je plne na um…máme mliko babylove dm… má ho asi 7 dni ale od vcera má divnou stolicku takovou zlutou penu a kadi za den nad 7×…a navic dnes se mi uz po druhé poblil…nechala jsem ho pul hodiny pak zacal rvat tak jsem mu dala a vypil 30.pokadil se zase a hned vytuhnul ani jsem ho nestacila prebalit…nemate nekdo zkusenost? mm vymenit mlíko? jak casto se muze mléko menit? mam strach abych mu nejak neublizila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
12.12.14 17:25

Mne spis prijde, ze ma nejakou strevni virozu. :nevim: Ted uz je pozde, ale prujem a blinkani bych konzultovala s detskou doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
12.12.14 17:44

@irca.s také me to prijde jako strev. viroza urcite hlidej teplotu a estlu bude Ten průjem setrvavat tak pohotovost. Je hrozne malicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.12.14 17:45

Taky mě to připadá, jako viróza :nevim: mimino je malý asi bych to nějak řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.12.14 17:51

Teplotu jsem merila ma 36,4, poslaa jsem manzela pro ty probiotika nebo laktobacily, tim nic nezkazim kdyz mu to dám? a mamka mi ted rikala at mu dam klasickej sunar tak nevim co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.12.14 18:07
@irca.s píše:
Teplotu jsem merila ma 36,4, poslaa jsem manzela pro ty probiotika nebo laktobacily, tim nic nezkazim kdyz mu to dám? a mamka mi ted rikala at mu dam klasickej sunar tak nevim co myslite?

to spíš Nutrilon, ten speciální pro děti co to UM špatně snáší, nevím název :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.12.14 18:10

Napred bych zasla za doktorkou a vyloucila tu virozu, az pak menila mliko, at mu v tom neudelas zbytecne jeste vetsi bordel. Mimochodem po tom spesl Nutrilonu mi malej srajdil snad 15× za den, takze ten absolutnr nedoporucuju… a ten Sunar, to mi mama rikala taky, jenze to je tim, ze za nich nic jinyho nebylo, tak nic jinyho neznaji. A ted uz zdaleka ten Sunar neni takovej jako byl tenkrat. A slysela jsem, ze ten jednickovej deti zas hodne betonuje. Koukni tady do recenzi na mlika ale jeste bych pockala, ona ta zmena mlika je pro to telicko dost zahul, a jestli jste ma j tomu nejaky strevni potize…dej tomu tejden aspon jeste…my ted taky meli virozu, furt srajdil a blil…paradoxne byl vysmatej jak leco, a totalne spokojenej pac jak kadil tak nemel prdy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.12.14 18:23

Ty jo tak ja nevim… jsem z toho vyjukana jak blazen a nevim co
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
12.12.14 18:47

Moje dítko bylo tedy plně kojené a kajdila ze začátku 10× denně a blinkala taky tak 10 - 20× denně. A bylo to v pořádku. Hovínko jako pěnu měla taky občas. Netuším jak velký rozdíl může být mezi UM a MM třeba ve vzhledu hovínek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.12.14 18:57

Mně doktorka říkala, že na UM tak 1-2 denně, jsou hustější, prostě hovínko no, ne kaše. Ale taky zezačátku, cca 3 nebo 4 týdny kadil pořád, dle mně to teda dělal ten blbej Nutrilon, na UM byl od porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.12.14 19:36

Vůbec nic neměn´! Tak malému dítěti nemůžeš měnit UM, jak se ti zachce. Trvá 14 dní až 3 týdny, než si vůbec na mlíko zvykne jeho zažívání, není dobře ho střídat. Taky se přikláním k nějaké viroze, vydrž. Hlavně nezmatkuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.12.14 19:48

Ok tak ja menit nebudu jen mu dam ty laktobacily to muzu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.12.14 19:49

@irca.s určitě, těma nic nezkayíš…akorát taky nezaberou hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
12.12.14 20:08

@irca.s jeste teoreticky jde koupit nemlecna ryzova kase bez prichute a pridat trosku do mleka, v podstate vznikne ryzovy odvar. Ale je malicky, vsechna opatreni by mela probihat pres lekare.

Jeste me napada, peniva stolice muze byt i z napolykaneho vzduchu, kvuli nemu muze i blinkat, druhy syn mi na acatku kadil i jako kojeny mineralku, to vyresil sabsimplex.

Ale pokud to bude zitra stejne nebo horsi, asi bych zavolala na detskou pohotovost, zda prijet, aby to nebyl rotavirus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí